Мъжкият национален отбор по волейбол завърши участието си в Лигата

...
Мъжкият национален отбор по волейбол завърши участието си в Лигата
Коментари Харесай

САЩ - България 3:0: Волейболистите ни завършиха със загуба участието си в Лигата на нациите

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Мъжкият народен тим по волейбол приключи присъединяване си в Лигата на нациите със загуба. Тимът на Пламен Константинов отстъпи с 0:3 (27:29, 19:25, 21:25) на Съединени американски щати в последния си мач от шампионата в Анахайм.

Българският отбор беше равносилен на любимеца в първия гейм, в който националите изпуснаха три геймбола. В идващите два обаче домакините имаха по-голямо преимущество. Мартин Атанасов беше най-резултатен за националите с 9 точки. Загубата беше десета за България от 12 мача в шампионата. Двете победи на националите бяха против Словения и Иран. Тимът резервира мястото си в Лигата на нациите още преди последните две срещи след загуби на съперниците.

В крайното класиране на постоянния сезон България приключи на предпоследното 15-о място с 8 точки. На последната позиция е Китай, който изпада в шампионата " Чалънджър къп ". Отборът на Съединени американски щати оглави класирането в постоянния сезон с 31 точки след 10 победи и 2 загуби. Полша и Япония също имат по 10 триумфа, само че са на второ и трето място, надлежно с 27 и 25 точки.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР