Мъжкият национален отбор по волейбол завърши с три загуби турнира

...
Мъжкият национален отбор по волейбол завърши с три загуби турнира
Коментари Харесай

Волейболистите обещаха фурор на световното

Мъжкият народен тим по волейбол приключи с три загуби шампионата от Лигата на нациите в София след проваляне с 0:3 (-17, -15, -21) от Русия. Но „ лъвовете “ дадоха обещание да зарадват почитателите си на домашното международно състезание през септември.

„ Не губете религия в нас! – прикани либерото Теодор Салпаров. – Ние ще играем по-добре и съм сигурен, че ще се насладите на страстите на международното и Лигата на нациите във Варна. “

Селекционерът Пламен Константинов счита, че тимът може да играе доста по-добре, само че при положение, че играчите са в оптимално физическо положение. За негово злощастие обаче обстановката е напълно друга – към листата с отсъстващите поради контузии се причисли и центърът Николай Николов, чието възобновяване не върви толкоз бързо и той няма да може да играе в мачовете от Лигата. Аут от началото на шампионата са Цветан Соколов и Теодор Тодоров, а разпределителят Георги Братоев изкълчи гален в мача против Австралия в София и също отпада до края на съревнование. На негово място е извикан Добромир Димитров, а Димитър Маринков ще заеме мястото на Тодор Скримов. Диагоналът Боян Йорданов пък има контузия на коляното, само че ще пътува с отбора за идващия шампионат в Япония този уикенд.

Тимът излетя още през вчерашния ден сутринта, а пътуването трае общо 19 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР