Мъжкият национален отбор по волейбол загуби с 1:3 гейма от

...
Мъжкият национален отбор по волейбол загуби с 1:3 гейма от
Коментари Харесай

Волейболните национали започнаха добре, но допуснаха обрат срещу Хърватия

Мъжкият народен тим по волейбол загуби с 1:3 гейма от Хърватия в четвъртата си среща на Европейското състезание по волейбол. Така националите са с две победи и две загуби и за жалост изгубиха късмет за второто място в групата след провалянето от хърватите.
Прочетете още
Ударно беше началото за националите, които поведоха с 3:0, стигна се до 8:4, Хърватия съумя да изравни - 12:12. След това националите поведоха с 16:14 и към този момент геймът беше в техните ръце и те не го изпуснаха след 25:22.

Вторият гейм стартира по-добре за хърватите, които поведоха с 6:3, стигна се до 16:10, а геймът беше взет от хърватите с 25:16. 

Добро беше началото на третата част, в която момчетата на Пламен Константинов поведоха с 5:3, само че гостите изравниха 5:5 и геймът беше точка за точка. Хърватия съумя да поведе с 21:19, а гостите поведоха с 2:1 гейма след 25:22.

В четвъртия гейм хърватите стартираха и по-добре и поведоха с 5:3, гостите усилиха преднината си до 13:8. Националите съумяха да се приближат до единствено точка при 22:21 за Хърватия, само че гостите завоюваха дуела след 25:21.

Така България пропусна опция да бъде на втора позиция в крайното класиране в групата ни. Националите се класираха за осминафиналите, само че към момента не е ясно дали ще са трети или четвърти. Най-лошият вид е да са 4-ти, тъй като ще се изправят против олимпийския първенец Франция.

Във вторник националите играят последния си мач от груповата фаза на Европейското против Словения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР