Мъжкият национален отбор по волейбол загуби с 0:3 гейма от

...
Мъжкият национален отбор по волейбол загуби с 0:3 гейма от
Коментари Харесай

Жалко! Волейболните национали загубиха от Словения, имат ужасен съперник за осминафиналите

Мъжкият народен тим по волейбол загуби с 0:3 гейма от вицеевропейския първенец Словения в последния си мач от груповата фаза на Европейското състезание във Варна. Така националите ще играят против олимпийския първенец Франция на осминафиналите на шампионата.
Прочетете още
Страхотно стартира първият гейм за националите, които поведоха с 5:1, само че Словения изравни и поведе с 14:11. Националите демонстрираха темперамент и изравниха - 16:16, а по-късно геймът вървеше точка за точка. След извънредно драма приключила след 25-та точка Словения съумя да измъкне първата част с 31:29.

Във втория гейм частта вървеше равностойно, само че след 12:10 Словения поведе с разлика, която усили на 19:16, а геймът завърши след 25:22 за гостите. 

Третата част беше равностойна и стартира при 8:8. Гостите поведоха със 17:14, само че България съумя да завоюва 4 следващи точки и да поведе с 18:17, стигна се до 21:19 за момчетата на Пламен Константинов. България стигна до седем следващи геймбола, само че не съумяха да го осъществят, само че вместо това Словения стигна до мачбол при 31:30 и съумя да завоюва дуела с 32:30.

България приключи на четвъртото място в крайното класиране в групата си с 6 точки. За осминафиналите с изключение на националите се класираха и Словения, която завоюва групата, Хърватия приключи на второто място, а Украйна е на третата позиция. От шампионата отпаднаха петия Испания и шестия Финландия.

На осминафиналите България ще срещне Франция на 9 септември. Националите още веднъж ще са домакини във Варна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР