Мъжкият национален отбор по футбол ще гостува днес на Литва

...
Мъжкият национален отбор по футбол ще гостува днес на Литва
Коментари Харесай

Националите гостуват на Литва с последен шанс да запазят шансове за класиране

Мъжкият народен тим по футбол ще гостува през днешния ден на Литва в третата си среща от европейските квалификации. Мачът е през днешния ден от 16:00ч. в Каунас. 
Прочетете още
Реално момчетата на Младен Кръстаич нямат право на неточност в случай че желаят да запазят възможностите си за класиране на европейското. 

Националите изгубиха първите си две срещи от Черна гора с 0:1 вкъщи и от Унгария с 0:3. 

Литва има един мач досега и загуби с 0:2 от Сърбия. 

В класирането Сърбия е водач с 6 точки, Унгария и Черна гора са по 3, а България и Литва са без точка. Всичко друго от победа през днешния ден напълно ще убие така и така дребните шансове на " лъвовете " за класиране.

В предишните квалификациите още веднъж играхме с Литва и тогава националите записаха позорна загуба с 1:3 в Каунас, а в България победиха с 1:0. Любопитно е, че голмайсторът при успеха с 1:0 против Литва в София беше Ивайло Чочев, който се завръща в националния тим. Чочев стана и голмайстор на българския футболен хайлайф за миналия сезон. 

Заради травми от извиканите отпаднаха Иван Турицов и Димо Кръстев. 

Съдия на дуела ще е Якуб Сундберг от Дания. 

Вероятен състав на България: 

Даниел Наумов, Петко Христов, Виктор Попов, Валентин Антов, Ивайло Чочев, Филип Кръстев, Илия Груев, Никола Илиев, Кирил Десподов, Георги Русев, Мартин Минчев
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР