Мъжкият национален отбор на България започна подготовка за началото на

...
Мъжкият национален отбор на България започна подготовка за началото на
Коментари Харесай

Мъжкият национален отбор по баскетбол започна подготовка за европейските квалификации

Мъжкият народен тим на България стартира подготовка за началото на квалификациите за Евробаскет 2025. Баскетболистите на Росен Барчовски се събраха на първа подготовка в залата на ЦСКА в столичния квартал " Дружба ".

В заниманието се включиха следните баскетболисти: Павлин Иванов (Сибиу, Румъния), Димитър Димитров (Балкан), Андрей Иванов (Черноморец), Константин Костадинов (Аликанте, Испания), Христо Захариев (Черноморец), Деян Карамфилов (Рилски спортист), Венцислав Петков (ЦСКА), Георги Боянов (ЦСКА), Константин Тошков (Спартак Плевен) и Мирослав Васов (Рилски спортист).

От сметките за идните дуели с Швеция и Германия прибързано отпадна Николай Стоянов поради травма. На негово място бе извикан, като двамата с Коди-Милър Макинтайър се чака да се причислят към тима в понеделник.

Симеон Лепичев пропусна заниманието поради контузия в глезена, въпреки да участва на тренировката. В залата обаче не беше Йордан Минчев, който е болен.

Националите ще упражняват в София до заминаването си за Швеция, като на 22 февруари се изправят против домакините в първи мач от квалификациите. След прибирането си у нас, те ще продължат подготовката си в Ботевград до дуела със международния първенец Германия на 25 февруари.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР