Мъжкият национален отбор на България по волейбол получи четири дни

...
Мъжкият национален отбор на България по волейбол получи четири дни
Коментари Харесай

Волейболните ни национали получиха четири дни почивка преди подготовката за олимпийските квалификации в Китай

Мъжкият народен тим на България по волейбол получи четири дни отмора сред присъединяване си на Европейското състезание и подготовката за олимпийските квалификации, оповестиха от федерацията.

Днес отборът напусна хотела в Св. Константин и Елена, откакто ден по-рано отпадна от шампионата на Стария континент със загубата от олимпийския първенец Франция с 0:3 на осминафинал.

Селекционерът Пламен Константинов ще разгласи в понеделник, 11 септември, групата от 14 волейболисти, които би трябвало да се явят на лагер. Подготовката ще започва в сряда, 13 септември, в София. Тимът ще се събере за първа подготовка в столичната зала " Христо Ботев ".

Олимпийският квалификационен шампионат е плануван сред 30 септември и 8 октомври. България е в Група С, която ще се организира в Китай. " Трикольорите " ще играят седем мача, като противници са ни Китай (30 септември), Полша (1 октомври), Аржентина (3 октомври), Нидерландия (4 октомври), Канада (6 октомври), Мексико (7 октомври), Белгия (8 октомври). Квоти взимат приключилите на първите две места.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР