Мъжките секрети, хормони и естествени телесни миризми понякога влияят неустоимо

...
Мъжките секрети, хормони и естествени телесни миризми понякога влияят неустоимо
Коментари Харесай

Как да подушиш дали сте от една и съща сексуална порода

Мъжките тайни, хормони и естествени телесни миризми от време на време въздействат неустоимо на дамите. Увеличават способността им да зачеват, контролират менструалния цикъл, облекчават неразположенията им по време на менопаузата.
Близостта на мъжа и дамата сред чаршафите споява връзката им духовно и физически.
Спането в едно легло е целесъобразно, защото мъжкото и женското тяло отделят феромони, известни още като есенцията на любовта.
Любете се най-малко един път седмично, с цел да усетите благотворния резултат на феромоните. Хармонията в секса се придвижва в всекидневието, отпечатва се на лицата на сътрудниците, изглажда бръчките.
Затова не пропускайте буйните нощи. Допирът на телата забавя стареенето, покачва самочувствието и работоспособността. Дори и да не се любите всяка нощ, допиране до плътта на обичания е сладко и целебно.
Когато нещо ухае прелестно, предизвика положителни реакции. Мирисът на топли пуканки, на морски талази, на къпано бебе или обичан парфюм подтиква, възбужда сексуалността и повдига настроението. Неслучайно и мъжете и дамите дават луди пари за парфюми и козметика. Ако ви подхожда парфюма на колегата, това е още едно доказателство, че си подхождате. С други думи, мъжете, които лъхат прелестно за избрана жена, са положителни и за здравето й.
Без да осъзнаваме, ние се увличаме по тъкмо избрани хора, без значение дали са от другия пол или от личния ни.
Мъжете и дамите си изпращат недоловими химични сигнали, които съдържат необятен набор от биологични послания.
Феромоните не се отделят нито от кръвта, нито от някой орган. Те се излъчват основно с потта от подмишниците на здравите мъже и дами в разцвета на силите им - сред 20 и 30 година Въпреки че се съдържа в потта, биологичната съставна част е без аромат. Учените допускат, че те се "улавят от специфични кафези в носа. С една дума, сме под контрола на тези химични команди. Естествените телесни тайни са мощни сексстимулатори.
Така че не се тормозете от по-обилното потене през лятото. Току-виж сте си намерили другарчето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР