Мъжете трябва да се промъкнат до съпругите си и да

...
Мъжете трябва да се промъкнат до съпругите си и да
Коментари Харесай

Кмет призова мъжете да оплодят съпругите си още тази вечер

Мъжете би трябвало да се " промъкнат " до съпругите си и да ги оплодят още довечера, упорства кметът на град Невинномиск в Ставрополския край в Южна Русия.

Фактът, че в Невиномиск, който има население от към 117 000 души, годишно се раждат единствено към 700 деца, е неудовлетворителен, съобщи Михаил Миненков във видеоклип в канала си в Телеграм.

Има разнообразни аргументи хората да се въздържат от раждането на деца, в това число " убеждението, че не са спечелили задоволително пари или желанието да живеят за себе си ", написа кметът.

Той обаче упорства, че ниската раждаемост е път към " деградация " на обществото. " Ако ще сме малко, ще губим на всички места и във всичко ", предизвести Миненков.

Според градоначалника е ясно, че в Невиномиск има повече от 700 " здрави, мощни дами, които са способни да станат майки ".

" Искам да се обърна към мъжете. Тази вечер се промъкнете при обичаните си, тъй че тъкмо след девет месеца да се родят не 700, а 10 000 деца ", написа той.

За да се увеличи раждаемостта, " човек не би трябвало да спи, да яде или да пие, а да се влюби ", прибавя Миненков.

Кметът, който има три деца, призна, че мненията му " може да звучат наивно и смешно ". Но той настоя, че развиването на обществото посредством довеждането на повече деца на този свят е " главната стратегия за развиване на нашия град, нашата област и на Русия като цяло ".

Държавната статистическа организация Росстат заяви по-рано този месец, че сред януари и ноември предходната година в Русия са се родили 1,16 млн. души. Според нея естественият приръст на популацията е намалял с 19,3% в съпоставяне със същия интервал на 2022 година

През януари Росстат показа и демографската си прогноза за 2046 година Според най-оптимистичния сюжет популацията на Русия ще нарасне с 4,59 млн. души и ще доближи 150,87 млн. души по това време. Според песимистичния сюжет броят на живеещите в страната може да намалее с 15,4 млн. души до 130,6 млн. души през 2046 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР