Мъжете са не по-малко чувствителни, когато става въпрос за връзки

...
Мъжете са не по-малко чувствителни, когато става въпрос за връзки
Коментари Харесай

Женско помагало: 4 неща, които да направите, ако приятелят ви е дистанциран

Мъжете са не по-малко чувствителни, когато става въпрос за връзки и връзки. Понякога те също като дамите имат интервали на оттегляне, в които партньорката им се усеща като че ли към този момент не е обичана, като че ли е сбъркала някъде. Ако приятелят ви наподобява безразличен от връзката ви в някакъв миг, това не значи наложително, че е спрял да ви обича. Има доста аргументи за тази демонстрация на отдалеченост, физическа и прочувствена. Възможно е да е изтощен, изплашен от свои вътрешни терзания. Мъжете също имат своите страхове. Може да обмисля възприятията си към вас, което не значи, че са изчезнали. Възможно е да се опасява от обвързване, което усеща, че се задълбочава. Причините в действителност могат да са доста. Преди да поставите без заобикалки въпроса пред него и да вършиме подиуми, пробвайте се да се въздържите, да разберете каква е повода за отдръпването без да го притискате. Ето няколко неща, които можете да извършите:

Дайте му време и пространство
Оставете колегата си да подиша на мира. Не бързайте да му желаете пояснение и да го притискате в ъгъла да ви каже какво се случва. Ако усетите, че е дистанциран, просто му дайте време самичък да реши какво усеща и какво желае от връзката ви. Насила не можете да накарате никого да ви обича и да е предан. Това решение може да вземе единствено той. А вие можете да го подкрепите с време и схващане.

Не насилвайте връзката си
Една от вероятните аргументи за мъжкото оттегляне е неволното и неумишлено прилепяне от страна на дамите. Женският биологичен часовник е извънредно мощен фактор, за който доста дами не си дават сметка. Когато считат, че са разкрили подобаващия сътрудник, без значение от възрастта им, те могат да пожелаят връзката да се задълбочи съществено, а това може да изплаши колегата ви. Ако повода той да се отдръпне е такава, помислете дали не препускате прекомерно бързо в връзките си. Отново се връщаме към даването на време и пространство. Вие също имате потребност от тях.

Насърчете го да има собствен обществен живот
Понякога сътрудниците са толкоз погълнати от любовта и връзките си, че прекарват цялото време дружно, вършат всичко дружно и са неразделни. Колкото и любов да царува посред ви, това може да ви изтощи в даден миг. Ако забележите оттегляне на колегата ви от вас, насърчавайте го да прекара малко време с другари настрана от вас. Вие направете същото. Прекарването на време поотделно в действителност оказва помощ на връзката да се заздрави.

Поддържайте огъня в леглото
Без да задавате доста въпроси на приятеля си, пробвайте да върнете пламъка и интереса му към вас, като опитате нови горещи неща в леглото. Това постоянно е добра концепция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР