Мъжете са много горди с любовните си завоевания. Пардон, с

...
Мъжете са много горди с любовните си завоевания. Пардон, с
Коментари Харесай

Ето мъжките несигурности в секса

Мъжете са доста горди с любовните си завоевания. Пардон, с креватните си подвизи. В положение са да се хвалят за тях повече, в сравнение с да описват истории за случките си в казармата. Въпреки това обаче има значително господа, които се усещат божествено несигурни в леглото. Нещо, което може да се окаже огромен препъникамък в половата им хроника.

Какво да върша с тия ръце
Господата постоянно нямат концепция къде да дянат горните си крака и защо биха могли да ги употребяват. Това важи с особена мощ за мъж с по-деликатна натура, който не желае още от първия секс да къса циците на партньорката си от дърпане. Или пък да скубе косата й в унес, до момента в който си мисли дали е пуснал следващия фиш за Еврофутбол. Истината е, че няма точни GPS координати къде да сложат ръцете върху тялото ни. Важното е и на двамата да е добре и задоволително.

Това шкембе от кое място се взе
Не си мислете, че единствено дамите изпитват неустановеност стане ли думи за съвършена физическа форма. Мъжете също не желаят да ни се демонстрират в неприятна светлина. Доста от тях се срамят от бирените си коремчета или прекомерно видните шкембета. И без това е задоволително мъчно да се покажеш чисто гол пред някого за пръв път.

Има ли оргазмът почва измежду нас
Факт е, че на нас ни е по-трудно от време на време да стигнем до края, само че на мъжете не им е все тая дали ние сме свършили или не. Без значение дали в действителност са загрижени за нашия кеф, или за своето его. Не че ние не желаеме да доближаваме до кулминационна точка, само че защото тя постоянно не е наложително събитие при нас, единственото, на което държим категорично, е правенето на секс. Докато мъжете, заети да броят воплите ни и да записват в тефтерчето пътите, в които са ни докарали до оргазъм (не че могат постоянно да създадат разлика сред истински и симулиран оргазъм), от време на време пропущат да се любуват даже на личния си кеф.

Пенисът
Ах, този мъжки сексуален член. В какви завършения ги вкарва. Разбира се, че мъжете се тормозят за достатъчността на своите гениталии. Без значение дали са притежатели на прекомерно огромен размер, или на недостиг в боксерите. Те се вълнуват какво мислим за тяхното геройство, тъй като това е един от маркерите, по които признаваме мъжествеността им. Бъдете откровени, само че деликатни, в случай че са притежатели на непретенциозен пенис. За нищо на света обаче не обяснявайте, че доста харесвате душата и характера им, това не компенсира изчезналите сантиметри там, долу. Ако пък са господа, които би трябвало радостно да го развяват пред очите ни, то тогава ги комплиментирайте. Всеки обича да го хвалят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР