Мъжете не готвят. Все пак аз се имам за мъж

...
Мъжете не готвят. Все пак аз се имам за мъж
Коментари Харесай

"Супер глезено татино момченце": Бесни хейтъри нападнаха Емрах с коментари

" Мъжете не готвят. Все отново аз се имам за мъж " - това изявление просто нямам думи по какъв начин прозвуча ", написа един от стотиците коментирали видеото с Емрах, в което поп-фолк звездата демонстрира дома си.

Във Фейсбук и TikTok заваляха стотици отрицателни мнения и рецензии против Емрах, предизвикани от едно негово изявление. " Аз не сготвям, тъй като мъжете не готвят ", сподели звездата, откакто малко преди този момент въпреки всичко показа, че от време на време подготвя всякакви неща в кухнята.

Виж още: Злато, арки и дизайнерски разкош! Виж жилището на Емрах!

" А като има мъже готвачи, какво от това? Значи, че те не са мъже ли? Супер глезено татино детенце. Както и за чистенето: " Аз не съм хазаин, има си въпреки всичко дами за тази работа ", написа още същият консуматор, който е съществено угрижен за посланията, които Емрах изплащал на младите момчета.

Други консуматори пазят Емрах с думите, че за разлика от " други деца на известни родители ", Емрах има гений, пее и прави шлагер след шлагер. " Поне това дете се пробва с нещо дали с чалга песни, дали с кючеци и т.н най-малко нещо прави.Стига сте плюли хората,като не ви изнася подминавайте не е нужно с злобни мнения ", написа покровител на поп-фолк звездата.

Виж още: Мирела се оплака от болестно положение! Въпреки това обаче хвана самолета за ново пътешестване

Певецът е на върха на славата си сега, а преди дни излезе още един шлагер с негово присъединяване. Фики направи кавър на парчето " Espanola baby ", в което си партнира точно с татко си, брат си и фолк легендата Niki. За броени дни видеото към песента натрупа над 920 млн. гледания в YouTube.

Виж още: И Иги Азалия дебютира в OnlyFans! Но повода не е, каквато си мислите 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР