Мъжете, които са дейни, грижовни, разрешаващи с твърдост проблемите, създаващи

...
Мъжете, които са дейни, грижовни, разрешаващи с твърдост проблемите, създаващи
Коментари Харесай

Какво е да имаш връзка с алфа мъж, ако си алфа жена?

Мъжете, които са дейни, грижовни, разрешаващи с неотстъпчивост проблемите, създаващи чувство за сигурност, постоянно са привличали женското внимание. Това са алфа мъжете, а първичното привличане е омагьосващо. Когато отсреща им се появи алфа жена, тогава силата става магнетична. Алфа мъж с алфа жена – дали е допустима щастлива връзка посред им?

Алфа мъжът желае да води

Най-голямото предизвикателство, пред което са изправени мощните дами в връзки с алфа мъж е битката за власт. Мъжът алфа не прави компромис с това, а разногласието с него по отношение на кой да води не би довел до нищо градивно за връзката. Въпреки че мощната жена би желала да има мощен мъж до себе си, тя няма да се остави да бъде напълно водена от него.

Той ви обича, само че в никакъв случай няма да ви обича повече от себе си

Да, алфа мъжете слагат постоянно себе си на фундамент. Дори и да постигате триумфи, да сте амбициозна, алфа мъжът не би желал да го надминете по достижения, да сте по-умна от него. Профилът на алфа мъжа нормално дава отговор на описанието прелъстителен, с положителни финансови благоприятни условия, благородник. Такива мъже даже избират по-често компанията на занимателни дами и добре изглеждащи дами, без претенциите да са изключително сполучливи или най-малко не повече от него.

Два мощни облика един против различен

Като в природата, като в света на животните. В връзките сред алфа мъж и алфа жена най-често срещаното полесражение са мислите. Понеже са извънредно интелигентни, и двете страни знаят тъкмо и ясно от какво се нуждаят в любовен проект. Готови са на всичко, с цел да го реализиран, рядко позволяват огромни взаимни отстъпки със себе си. Ето за какво алфа мъжете постоянно избират по-малко комплицирани дами, просто с цел да избегнат огромни разногласия, битката за власт, без да се постанова да се надпреварват с тях.

Разбира се любовна връзка сред алфа мъж и алфа жена е допустима. Би била забавна, интензивна, само че и двамата сътрудници би трябвало да овладеят желанието си за превъзходство над другия. Успеят ли с това, могат да основат превъзходен съюз.

Какъв вид жена би привлякла вниманието на алфа мъжа?

Алфа мъжете търсят жена, която не е изцяло алфа, само че не е и бета. Те имат потребност от съвършен баланс сред алфа и бета. Жена, която е уверена в себе си, само че знае границите си и ще изиска помощ, само че която би могла и да е негова опора в сложни моменти.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР