Мъжете и жените, според психолозите, имат напълно различно виждане защо

...
Мъжете и жените, според психолозите, имат напълно различно виждане защо
Коментари Харесай

Проблеми в секса: Кой е виновен - той или тя?

Мъжете и дамите, съгласно психолозите, имат изцяло друго виждане за какво се случват проблемите в леглото. Но от време на време изцяло безобидни думи или дейности се трансформират в " катализатор " за процеса на раздробяване на интимните връзки.

От нейна позиция
Ниска стойност на интимните връзки. Тази причина нормално пречи на дамите да поддържат интерес към секса. Те знаят по какъв начин да основат комфорт в къщата, да се грижат за брачна половинка си, да перат, да гладят, да шият, само че не помнят, че мъжът не е просто обект на грижа и поддръжка, а и човек. Те считат, че интимността не е толкоз значима и че могат да отхвърлят постоянно на брачна половинка си, като се базират на разнообразни аргументи. И си фантазират, че връзката няма да се утежни, защото самите те в действителност не се нуждаят от фамилиарност.
Само че, съгласно американските социолози, мъжете правят оценка доста малко всички тези домашен гении, които съгласно общото мнение би трябвало да отличават положителната брачна половинка. 76% от смисъла на брака за тях е сексът, до момента в който за дамите е единствено 47%. По предписание обстановката води до обстоятелството, че брачният партньор намира друга жена - държанка или друга брачна половинка.

От неговата камбанария… " Защо се ожених въобще? "
През годините на взаимен живот неизбежно се натрупва неодобрение. И в случай че то не бъде обезвредено, въглените на раздялата стартират безшумно да тлеят. Мъжът е не запомнил, че е споделил обидни думи, че е не запомнил за рождения ден на обичаната си, не е купил цветя за годишнината от сватбата и по този начин нататък, и по този начин нататък. Всички тези „ скелети в дрешника “, когато оживеят, пречат на отношението към брачна половинка, на възприемането му като добър ухажор. Целият взаимен живот внезапно се появява в изцяло изкривена светлина! Жената чака мъжът ѝ да се поправи, само че той, както постоянно, не вижда нищо. По предписание мъжът не приказва за това, от което не е удовлетворен в половия си живот, а безмълвно взема решение проблемите си, да вземем за пример, хващайки си държанка. В същото време той въобще не се стреми да унищожи фамилията, осъзнавайки какъв брой сложен може да бъде животът му с друга жена, когато зародят въпроси за разделянето на собствеността, разделянето на деца, привличане на родственици на негова страна и прочие. Понякога това, което му се коства лесна спекулация, не значи толкоз доста за него. За него това е просто метод да се увери, че към момента е във форма и да се похвали пред приятелите си. Жените обаче третират този факт по напълно друг метод. Те считат брака за опозорен, страдат от ревнивост и личният им брачен партньор, даже и да не е напуснал фамилията, става нетърпим.

Липса на романтика
За множеството дами сантименталните прояви на обич - думи, самопризнания, цветя и луди действия - от време на време са доста по-важни от това, което мъжът счита за тяхната същина. Една жена има потребност от непрекъснато удостоверение, че е обичана, както цветето от постоянно поливане. Това освен ѝ обезпечава самочувствие, само че и поддържа интимното ѝ предпочитание, което при нежния пол е построено от доста съставни елементи. Ако всичко това изчезне с годините, даже стане „ излишно “ на брачна половинка, тогава разочарованието от брака може да придобие рискови размери. Ситуацията е изключително комплицирана, в случай че дамата е по-активна в секса и не получава цялостно задоволство от близостта. Тя стартира да си показва по-романтични сътрудници, които би могла да има, в случай че е свободна, коства ѝ се, че с тях би имала по-ярък съкровен живот и в последна сметка може да се увлече и да се съобщи на един от тях.

Интимност единствено за продължение на рода
Друга честа причина за охлаждането на мъжа е, че брачната половинка му има вяра, че сексът е нужен единствено за продължение на рода. Тя изцяло превключва ползите си към децата и стартира да се отнася към брачна половинка си с доза майчинско състрадание. В резултат на това той усеща, че връзката им е минала в друг стадий и интимността за него се трансформира в нещо като блудничество.

Слаб съкровен характер на брачната половинка
Когато брачният партньор е доста деен, а брачната половинка е доста по-умерена в желанията си, тя нормално отива да го посрещне, само че в най-интимните моменти чака „ по кое време ще свърши “. Един мъж не може да не почувства формалността на сходна връзка. И той скоро си намира друга жена, който повече подхожда на неговия характер.

Наложени стандарти
Често мъжете са доста чувствителни към разнообразни съпоставения и по тази причина пробват неща, които не са подобаващи за тях. Във филми, медии и диалози най-често се появяват надценени благоприятни условия, които господата стартират да одобряват за стандарти. Когато елементарният мъж стартира да се пробва да се вмести в тях, той постоянно изпада в меланхолия.

Мениджърски синдром
Повечето мъже страдат в леглото от обстоятелството, че не могат да превключат от работата и паричните проблеми към простите удоволствия от живота, в това число половите. И тук не става дума за това какъв брой сполучлив е мъжът - ентусиазмът при сполучлива договорка, извоюван търг или какъвто и да било връх, може да попречи на самочувствието не по-малко от неналичието на пари, гнусен началник или искания на кредитори. Умората и " манията " постоянно въздействат на потентността.

Ако би трябвало да обобщим
Сексът може да бъде най-хубавият лек за умората, а търпението и любовта на брачната половинка могат да правят чудеса. Разликата в силата на привличането в никакъв случай няма да попречи на любящите съпрузи - те несъмнено ще намерят способи да се оправят с всяка компликация. Не е толкоз мъчно да разнообразите интимния си живот, просто погледнете и от камбанарията на колегата!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР