Мъжете и жените се различават по много признаци, надхвърлящи рамките

...
Мъжете и жените се различават по много признаци, надхвърлящи рамките
Коментари Харесай

Женско помагало: Лъжи за мъжете, в които може би още вярвате

Мъжете и дамите се разграничават по доста признаци, надхвърлящи рамките на физическото. Свикнали сме да считаме, че мъжете са доста по-корави, с бедна емоционалност, подготвени да последват животинските си инстинкти за разлика от дамите. Оказва се, че това напълно не е по този начин. Все още в пространството витаят неправилни схващания за мъжете, в които доста хора имат вяра. Ще се опитаме да разбием тези легенди, с цел да покажем същинската страна на мъжката половина от човечеството.

Мъжете желаят повече секс от дамите
Представителите на мощния пол желаят секс всеки ден, всеки час, мислят единствено и само за това. И вие ли мислите по този начин? Много хора го мислят, а не е правилно. Повечето мъже, несъмнено, много мислят за секс, само че това, което в действителност желаят е да имат постоянна връзка и непрекъснат сътрудник. Същото, което желаят и дамите.

Те нямат терзания по отношение на тялото си
Това изказване нормално се приписва на дамите, само че истината е, че мъжете също се тормозят да се появят голи пред своята нежна половинка. Социалните стандарти непрестанно постановат някакъв съвършен модел на мъжкото тяло, който намалява самочувствието и насажда подозрения в мъжествеността.

Повечето мъже минават през рецесия на междинната възраст
Още един стандарт – мъжете сред 50 и 60-годишна възраст (при някои и по-рано) ненадейно вземат решение да боядисат косата си, с цел да прикрият белите коси, стартират да посещават фитнес, с цел да върнат младостта на тялото си, и най-много намират жена по-млада с 20 години, с цел да се почувстват още веднъж в разцвета си. Според Бил Прасад, психолог, не е правилно, че множеството мъже минават през този стадий наложително, написа thelist.com. Понякога, в нашите 30, 40, 50 и 60 години ние търсим утвърждение по разнообразни индикатори. Когато тези десетилетия отминат и останат в историята на нашия живот, ние поглеждаме обратно и се опитваме да създадем това, което не сме съумели до момента с вярата за повече благополучие в бъдеще. Според експерта това не всеки път може да се окачестви като рецесия и даже в действителност е наложителна и нужна част от живота, която ни оказва помощ да прогресираме и да търсим най-хубавото за себе си.

Те са по-малко прочувствени от дамите
Всъщност, мъжете са изцяло способни да изпитват цялата палитра от страсти, през които минават и дамите с тази разлика, че още веднъж под натиска на обществените настройки и стандарти от мъжете се чака да не го демонстрират, изключително що се отнася до отрицателните страсти и страданието. От деца момчетата са възпитавани да крият възприятията си, да се държат като същински мъже, да са корави и да не плачат. Това неправилно постанова усещането, че по принцип мъжете са лишени от огромна част от палитрата усеща, които всяко човешко създание изпитва.

Те се оправят с отхвърлянето по-лесно
Жените по-открито разясняват страстите си, най-много със своите приятелки и близки. Когато ви зареже гаджето ви или мъжът, към който имате усеща не откликне със същото, вие споделяте. Това, че мъжете не го вършат не значи, че не биват засегнати от отхвърлянето и неодобрението. В някои случаи даже може да навреди на мъжкото им самочувствие, което да рефлектира върху държанието им в бъдеще.

По-вероятно е мъжете да изневерят, в сравнение с дамите
Отново поради схващането, че мъжете мислят единствено за секс доста хора са уверени, че статистически множеството изневери се вършат от мъже. Редица проучвания сочат, че една от последните аргументи човек да изневери, е сексът. Обикновено както мъжете, по този начин и дамите са тласкани по-скоро от прочувствени подбуди, в сравнение с от предпочитание за фамилиарност с различен човек.

От какви дами са привлечени женените мъже?
Сред най-честите аргументи са стрес, напрежение във връзката, непрекъсната рецензия от страна на колегата, липса на похвали, финансови усложнения, блян към запълване на прочувствени празнини.

Разлики въпреки всичко съществуват
Въпреки изброеното никога не може да се каже, че мъжете и дамите са идентични. Между тях има редица разлики, които вършат привличането сред тях и общуването по този начин належащо, търсено и в последна сметка изпълнено с доста занимателни моменти. Понякога може да е в действителност комплицирано и мъчно да разберем колегата, само че пък и в това има огромна доза сексапил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР