Мъжете често са прекалено самоуверени, когато става дума за уменията

...
Мъжете често са прекалено самоуверени, когато става дума за уменията
Коментари Харесай

Секс: кои са трите неща, които жените ненавиждат

Мъжете постоянно са прекомерно самоуверени, когато става дума за уменията им в леглото. Но дали дамите са на същото мнение? И кои са нещата, които същински ги тормозят, когато става дума за секс? Със сигурност мъжете и дамите имат друга настройка и това е добре. Ето за какво е толкоз по-важно да се приспособят или най-малко да опитат да схванат другия. Постоянните недоразумения в действителност може да убият желанието, изключително когато става дума за секс. Ето кои 3 неща ненавиждат дамите, даже мъжът да не го осъзнава:

1. Да липсва предварителна игра

Най-вече при еднодневките доста мъже считат, че предварителната игра е непотребна и не си коства да се хабят. В края на краищата става дума за бърз секс. Но не е по този начин – нормално еднодневката допуска една-единствена любовна нощ без задължения, без близко другарство и без пояснения от персонално естество. Това не пречи да се изпълнят всички точки от  листата с предварителни милувки, тъй като нощта е дълга и е желателно да се запълни с доста пристрастеност.

2. Сексът да е отегчителен или претупан небрежно

Или мъжът изстрелва семето си прекомерно бързо, или дамата се усеща като основна героиня в нецензурен филм. И двете неща са неприемливи. Хубаво е, когато двамата се допират нежно, една или друга любовна игра също е занимателна. Но любовна нощ, която завършва единствено след няколко минути, или такава, в която мъжът я люшка по всички страни като еротична секс кукла, е безусловно неприемлива. В първия случай имате опция просто да станете и да си тръгнете. Но в случай че той проточи играта на доминиране, може да ви уплаши. Всъщност знаете ли задоволително за половия си сътрудник? Любителите на извратени техники би трябвало да ви попитат авансово дали сте склонни да участвате.

3. Мъжът да е занемарен

Мръсотия под ноктите, немити или занемарени зъби – не, благодаря! Леке на ризата може да се елементарни, в случай че преди малко се е окапал. Ако обаче целият му тип е занемарен, тогава въобще не бихте желали да видите по какъв начин наподобява по долни дрехи или дали се е изкъпал преди този момент. Сори, само че в този случай никой не би трябвало да се изненадва, в случай че любовната среща завърши, преди даже да е почнала.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР