Мъже предпочитат да правят секс отзад. И за все повече

...
Мъже предпочитат да правят секс отзад. И за все повече
Коментари Харесай

Вече е ясно: Ето защо мъжете искат отзад

Мъже избират да вършат секс откъм гърба. И за от ден на ден двойки си наместват хормоните по този начин, като и дамите нямат нищо срещу. Но за какво господата имат подобен копнеж за анален секс с половинката си? Защото множеството дами се дърпат и не желаят? Или тъй като това кара мъжете да се усещат като господари?
Истината е, че когато една жена разреши на колегата си „ достъп откъм гърба “, той стартира да гледа на нея по различен метод и да изпитва още по-сериозни усеща.
За него половинката му има цялостно доверие и по тази причина няма срещу да практикуват анален секс. В същото време това кара мъжа да се усеща стопанин в леглото, което несъмнено подхранва егото му.
Повечето обичани пози на мъжете са с аспект към дупето на партньорката. А какво по-добро от хубава панорама, съпроводена с анален секс?
По принцип сексът е част от интимния живот на двама влюбени и всичко, което става в леглото, би трябвало да си остане сред тях. Да, само че хората обичат да се хвалят. Особено мъжете.
За представителите на мощния пол е влиятелно да практикуват постоянно анален секс и постоянно бързат да се похвалят на най-близките си другари.
Това от време на време води до възприятие за непълноценност у мъжете, които не са „ прониквали откъм гърба “ и те бързат да убедят партньорката си да им даде най-малко един път тази опция.
Представителите на мощния пол, които са правили анален секс, знаят, че възприятието е по-хубаво, тъй като входът на дупето е по-тесен и надлежно им доставя по-голямо наслаждение.
Защо от време на време първият път откъм гърба е несполучлив?
Жените се тормозят какво ще се случи – ще боли ли, ще им хареса ли, ще се изтърван ли по време на секс и така нататък При аналния секс е доста значима психическата настройка.
Затова не се тормозете ненужно, ами се пробвайте да се отпуснете оптимално. Аналният секс не е мъчителен, само че в случай че на вас не ви доставя наслаждение или ви боли, престанете да го практикувате.
За да бъде проникването оптимално безболезнено, мъжът би трябвало да е с презерватив с в допълнение количество лубрикант, както и да постави от овлажняващия гел към входа на ануса.
Не забравяйте, че женското дупе няма функционалността да се самооовлажнява, както се случва с вагината при възбуденост. Някои дами се оплакват от проблеми, продължаващи няколко дни след края на акта.
Най-често те получават газове, които не могат да управляват. За да се справите с този проблем, тренирайте постоянно мускулите на ануса. Това, което би трябвало да вършиме, е поредно да стягате, задържате и отпускате мускулатурата.
Малко са дамите, които се изпускат по време на анален секс, само че в случай че желаете да се застраховате, направете си авансово промивка.
Аналният секс може да ви донесе доста наслаждение, стига да го практикувате вярно. Имайте поради, че бурният секс може да докара до мощна и продължителна болежка и да повреди съществени стените на ректума. Затова помолете колегата си темпото да е умерено и тласъците да не са прекомерно мощни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР