Мъже-манекени и асистенти на известните модни фотографи Брус Уебър и

...
Мъже-манекени и асистенти на известните модни фотографи Брус Уебър и
Коментари Харесай

Мъже-модели обвиниха известни фотографи в тормоз

Мъже-манекени и асистенти на известните фешън фотографи Брус Уебър и Марио Тестино се оплакаха пред " Ню Йорк таймс ", че са били подложени на блудства, полов тормоз и непотребна голота. 13 асистенти на Тестино и 15 модели, работили с Уебър, свидетелстват, че в продължение на години са били принуждавани да понасят неуместните обстановки от боязън за кариерите си.

Адвокатите на двамата фотографи отхвърлят обвиняванията.

" Никога не сме правили секс, само че се случваха доста неща. Имаше доста пипане. Много блудства ", споделя пред " Таймс " моделът Робин Синклер за Уебър. Той е един от 15 сегашни и някогашни манекени, снимали със 71-годишния Уебър за марки като " Келвин Клайн " и " Абъркромби и Фич ".

" Напълно съм шокиран и извънредно тъжен от обвиняванията, отправени към мен, които безусловно отхвърлям ", е отговорът на известния фототограф.

63-годишният Тестино, един от най-популярните фотографи в света на модата, е упрекнат от 13 свои асистенти, всичките от мъжки пол, за произшествия, случили се от средата на 09-те до през днешния ден. Адвокатите му оповестиха, че са говорили с други сътрудници на италианеца, които са сюрпризирани от обвиняванията и не могат да ги потвърдят.

След публикацията на " Таймс " Ана Уинтур, основен редактор на списание " Вог " и артистичен шеф на фирмата-издател - " Конде Наст ", разгласи, че краткотрайно прекъсва работа с двамата фотографи, които назова свои персонални другари.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мода (526)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР