Мъже, ако се чудите как най-успешно да привлечете вниманието на

...
Мъже, ако се чудите как най-успешно да привлечете вниманието на
Коментари Харесай

Само за мъже: 5 неща, които впечатляват най-силно жените

Мъже, в случай че се чудите по какъв начин най-успешно да привлечете вниманието на дамите, забравете за постоянното потене в залата за фитнес и посещавайте банята най-малко два пъти на ден - ново изследване демонстрира, че когато се оглеждат за сътрудник, дамите се впечатляват първо от усмивката, а не от мускулестата фигура, написа в. "Дейли остарял ".
Допитването е осъществено във Англия измежду близо 2200 представителки на нежния пол по поръчка на производителите на медицинския артикул Remescar. Целта е била да се откри какво най-силно притегля необвързаните дами, когато се заглеждат по евентуален сътрудник.
Внушителните 71% от участничките са сложили преди всичко приятната усмивка.
Второто нещо, което виждат 62% от дамите, е характерът на мъжа, и в частност дали той е добър човек, податлив да беседва радушно с тях, и също по този начин дали е кадърен да ги разсмива.
Топ 5 на нещата, които най-силно впечатляват дамите при първи контакт с евентуален сътрудник, включва още добре поддържаното тяло (61%), положителното отношение към фамилията и околните (44%) и самоувереността (40%).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР