Мъжът, завладял клона на Банката на Грузия в град Зугдиди

...
Мъжът, завладял клона на Банката на Грузия в град Зугдиди
Коментари Харесай

Банковият похитител в Грузия е напуснал сградата, но е взел заложници

Мъжът, превзел клона на Банката на Грузия в град Зугдиди (регион Самегрело-Земо Сванети), напусна постройката с трима заложници и служител на реда. Както се оповестява в четвъртък от Министерството на вътрешните работи на Грузия, всички арестувани са освободени по време на специфична интервенция. Органите на реда не престават оперативните ограничения за търсене за арестуване на нарушителя, осведоми ТАСС.  Автандил Галдава и трима заложници, дружно с нападателя, напуснаха постройката на банката.   " Всички похитени бяха освободени от въоръжения нарушител с директните старания на началника на полицейското ръководство на Автандил Галдава. Сега нищо не заплашва живота и здравето им ", се споделя в изказване, оповестено на уеб страницата на организацията.
Припомняме, че незнаен мъж нахлу в постройката на Банката на Джорджия в Зугдиди на авеню Звиад Гамсахурдия към 14:21 локално време нощес и взе чиновници и гости на банката за заложници. Грузински медии оповестиха, че той е изискал пари, както и безвреден излаз от постройката. Първоначално нападателят държал към 30 заложници, само че по-късно почнал последователно да ги освобождава. Първият канал на грузинската социална телевизия заяви за ареста на нарушителя от защитата, само че тази информация не беше публично доказана. В нощта на четвъртък вътрешното министерство на Грузия осведоми за освобождението на 43 заложници. Министерството на вътрешните работи проверява случая по версиите, „ нелегално придобиване, предпазване и носене на огнестрелно оръжие “ и „ взимане на заложници “.
 Мъж взе заложници в Грузия Мъж взе заложници в Грузия
Въоръжен с автомат и граната мъж е взел заложници в банков клон в центъра на грузинския град Зугдиди, заяви публичната телевизия на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР