Мъжът, влязъл незаконно от Южна в Северна Корея на Нова

...
Мъжът, влязъл незаконно от Южна в Северна Корея на Нова
Коментари Харесай

Предполагат кой е мъжът, избягал от Южна в Северна Корея

Мъжът, влезнал нелегално от Южна в Северна Корея на Нова година, евентуално е същият, влезнал от Севера в Юга през предходната година, съобщи Сеул, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Мъжът беше сниман да пресича източната част на "демилитаризираната зона ", която разделя Корейския полуостров на две .

Военни започнаха интервенция по неговото търсене, която обаче не се увенча с триумф. Южнокорейските управляващи към момента не знаят кой тъкмо е мъжът, само че чиновник на министерството на защитата съобщи, че е допустимо това да е същият човек, който предходната година е съумял нелегално да прекоси границата и да влезе на територията на Южна Корея.

"Предполагаме, че това е същият човек ",

съобщи служителят пред Франс прес. Прекосилият границата е на към 30 години, сподели още представителят на южнокорейското ведомство.

Понастоящем няма никакви доказателства, че индивидът е бил забъркан в шпионска активност, съобщи представител на министерството на защитата пред южнокорейската осведомителна организация ЙОНХАП.

Южнокорейската войска съобщи, че е уведомила Пхенян за случая на Нова година .

Севернокорейската страна съобщи, че е получила информацията, само че по-нататъшна реакция не последва, съобщи пред Франс прес южнокорейският представител.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР