Мъжът, спипан с голям брой антични предмети по време на

...
Мъжът, спипан с голям брой антични предмети по време на
Коментари Харесай

Бомба! Спипаният при спецакция „Pаndora VII“ в Козлодуй е общински съветник от ДПС /снимка/

Мъжът, хванат с огромен брой антични предмети по време на спецакция „ Pаndora VII “ в Козлодуй, е Стефан Спасов, научи извънредно организация BulNews. Той е общински консултант в автомния град и бе претендент за народен представител от Движение за права и свободи на изборите за народни представители на 2 октомври.
Припомняме, че през вчерашния ден в област Враца бе извършена профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушения свързани с културно исторически полезности, която се организира на територията на страните – членки на Европейски съюз. 



В хода на акцията, ченгетата претърсили къщата на Спасов. Там те се натъкнали на голям брой предмети, представляващи културно-исторически полезности. Сред тях има монети, пръстени, фибули и други железни движимости.
Артефактите са конфискувани от чиновниците на реда и по случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от полицията във Враца.
Стефан Спасов е член на общинския съвет в Козлодуй от групата на Движение за права и свободи. Той бе повдигнат като претендент за народен представител от партията на предварителните парламентарни избори, които се организираха предходната неделя. Спасов бе подложен под последния номер 12 в листата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР