Мъжът Риби е емоционален, страстен, подвижен и...напълно непредсказуем. Разкъсван е

...
Мъжът Риби е емоционален, страстен, подвижен и...напълно непредсказуем. Разкъсван е
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Риби

Мъжът Риби е прочувствен, буен, преносим и...напълно непредсказуем. Разкъсван е непрекъснато от всевъзможни вътрешни несъгласия, и какъв брой и необичайно да ви звучи, той на драго сърце ще направи  изцяло о противоположни едни на други неща, като стане по едно и също време.
Благодарение на своята вродена емпатия, мъжът Риба е същински магнит за близките. Иска да вижда хората такива, каквито те самите желаят да са видени, а не такива, каквито в действителност са. Или казано по-накратко - поставил си е розовите очила и не мисля да ги смъква.
 Какво прави дамата Риби толкоз специфична Какво прави дамата Риби толкоз специфична
Жените, родени под знака на Риби, са склонни да бъдат непретенциозни и безкористни, тъй че елементарно можете да пропуснете интензивността н...
Мъжът от този зодиакален знак има изразена уязвимост към чувствените дами, изключително в случай че в леглото те желаят да преобладават. Мъжът Риби има уязвимост към чувствените дами, изключително в случай че в допълнение към сексуалността си, те показват и предпочитание да преобладават.
Природните му склонности към архитектурата от дълго време са известни - изключително добре му се отдава да построява пясъчни крепости и въздушни кули...а обичаното му занятие е да си полегне на мекото диванче и да се замечтае за идеалната обич.
За да бъде благополучен, той се нуждае единствено от " цялостния комплект ", които се състои от дълги сантиментални разходки под лунна светлина, букети от рози, самопризнания в стихове, възприятие за сигурност и морално задоволство.
За мъжът Риба секса е като митичния Граал, който той ще получи от своята принцеси след продължителни и нейни ухажвания, драми и тежки тествания на нейната нервна система, в частност - става дума за търпението и. Въобще не би трябвало да си мислите, че един актуален рицар е застанал пред вас - не може и да става дума за никаква честност, колкото и той да се пробва да внушава това. Крайно сложен е животът с човек, който ви припомня за оживял ветропоказател. Към всяка мъничка смяна на настроението му, ще ви се постанова да сте дружелюбни, а най-важното е да го накарате, да схване вашата персона като блян и знак на непоклатимост.
 4 истини за представителите на зодия Риби 4 истини за представителите на зодия Риби
Рибите несъмнено са една от най-обичаните зодии. Тези хора, въпреки и странни по своему, са извънредно състрадателни и постоянно са в гото...
Със сигурност той е креативна персона със невероятни качества, само че да се омъжи за него жена е все едно, тя да се подпише обществено, като удостовери своя мазохизъм. 
Рибата е мъж, с доста ясно изразена характерност. Той ненавижда работа в екип, а най-добре да си го кажем по-директно...направо си е мързеливичък. Ако е допустимо да има необикновено талантлив и невероятен метод за решаването на доста комплициран проблем, мъжът Риба сигурно ще открие този метод, с помощта на своята ленивост и желанието му да завърши с тази досадна спънка колкото е допустимо по-бързо.
Мъжете Риби имат представители в най-различни креативен специалности. Но все пак, постоянно се случва да не им стига практическото мислене, организаторски метод и упоритост, който са му извънредно нужни, в случай че желае да реализира нещо по-сериозно.
По същността си, мъжът Риба на помня доста не на рибка, а може би по-скоро на гъбка - при него не съществуват персонални убеждения. Ако бъде обкръжен най-вече с положителни хора, той е податлив да попие техните позитиви. Но в случай че се случи по този начин, че да се каже в компанията на алкохолици да вземем за пример - няма да се забави дълго време да последва техния " ярък " образец. 
 5 негативни черти на зодия Риби 5 негативни черти на зодия Риби
С идването на месец март влизаме в зодия Риби. В тази публикация сме подготвили пет негативни черти на представителите на зодията. Не се...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР