Мъжът продължава да е в много тежко състояние и с

...
Мъжът продължава да е в много тежко състояние и с
Коментари Харесай

Ужасяваща Информация От Вма От Последните Минути: Простреляният Шеф В Нап Току-Що Е

Мъжът продължава да е в доста тежко положение и с заплаха за живота, оповестиха от Военномедицинска академия, където се борят за живота на Стаменов.

Ивайло Стаменов бе прострелян на улица " Дунав " наоколо до кръстовището с ул. " Московска ", до момента в който шофираше персоналния си автомобил - джип БМВ Х3. Сигналът за стрелбата бе подаден към 8.40 ч. през вчерашния ден сутринта. Данъчният началник е бил причакан и прострелян от упор на метри от входа на детска градина.

Стаменов бе превозен до ВМА от екип на Спешна помощ. Той е прострелян два пъти, като има провали в десния бял дроб и огромните кръвоносни съдове в региона.

При първата интервенция след приемането му в лечебното заведение на простреляния са прелети 16 сака кръв и плазма, само че все пак мъжът е бил в хеморагичен потрес. Снощи се е наложило данъчният началник още веднъж да бъде вкаран в операционната, като са му направени още преливания на кръв и плазма, както и тежка медикаментозна поддръжка на виталните функционалности.

Издирването на причинителите на стрелбата продължава. До момента от стрелците няма и диря. Не е ясно и по какъв начин са избягали от мястото на покушението - с автомобил или пешком.
Столичната полиция проверява всички вероятни версии - от персонален претекст до пукотевица, обвързвана с работата на Ивайло Стаменов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР