Мъжът, който вряза вана си в заведение на открито в

...
Мъжът, който вряза вана си в заведение на открито в
Коментари Харесай

Срещу мъжа, предизвикал трагедията в Мюнстер, имало 3 дела

Мъжът, който вряза вана си в заведение навън в събота в немския град Мюнстер , по-рано е имал проблеми със закон а, съобщи представителят на градската прокуратура Елке Адомайт.

Двама души починаха, а над 20 бяха ранени при врязването на вана в кафене в центъра на града на 7 април следобяд.



48-годишният мъж
, който е немски жител, се простреля по-късно и с него жертвите са общо три. Разследването за нещастието продължава, само че не е открита връзка с ислямски тероризъм , съобщи министърът на вътрешните работи на Германия Хорст Зеехофер . Според полицията мъжът е работил самичък. По-рано стана ясно, че управляващите търсят аргументите за нещастието.
 Мюнстер БГНЕС


„ Мъжът е бил прочут на полицията . В Мюнстер против него са били възбудени три каузи “, означи Адомайт. Тя посочи, че става дума за закани с физическо принуждение , нанасяне на материални вреди , а също по този начин и бягство от пътно местопрестъпление . По-рано медии оповестиха, че мъжът е бил с психологични отклонения и преди е правил опит за самоубийство, което формалните управляващи не са удостоверили.
 Мюнстер БГНЕС

Зеехофер означи, че „ не може да има безспорна сигурност “, макар всички ограничения, които органите на реда подхващат. „ Трябва да вършим непрекъснато всичко, което е по силите ни, с цел да предотвратим сходни закононарушения в бъдеще “, съобщи немският вътрешен министър.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР