Мъжът, който те обича истински, е онзи, който те приема

...
Мъжът, който те обича истински, е онзи, който те приема
Коментари Харесай

11 знака, които показват, че този мъж ще те обича въпреки всичко

Мъжът, който те обича същински, е оня, който те приема (дори желае да бъдеш) такава, каквато си. А дали твоят сътрудник е подобен?

Представяме ви 11 сигурни признака, че сте срещнали мъжa, който ще ви обича все пак.

1. Дори когато прическата ти... не е въобще прическа, той не се тормози

Харесва те всячески! Той не отдава никакво значение това дали си с пусната или с вързана коса, с права, или къдрава, с къса или дълга. Харесва те всячески. Дори и разрошена, когато се събуждаш заран.

2. За него си красива и без грим.

Не е нужно да се гримираш, с цел да бъдеш по-привлекателна в очите му. Защото той обича очите и лицето ти естествени, същински. Затова, вътре в себе си знаеш, че когато се гримираш, в действителност го правиш повече за себе си, в сравнение с за него.

3. Не се тормози от това по какъв начин тялото ти се трансформира с времето.

Защото би трябвало да си го признаем – трансформира се. Вече не наподобява по този начин, както изглеждаше преди 10 години. И ти го знаеш. И той го знае. Но те харесва още повече. Защото това е твоето тяло. И твоята история... И тъй като те обича.

4. Килограмите ти за него са просто числа.

Ти се побъркваш, когато качиш няколко кг, а за него няма никаква разлика. Ти си си неговото момиче и си еднообразно секси с няколко кг нагоре или надолу.

5. Насърчава те да следваш фантазиите си.

Подкрепя те да напуснеш работата, която не харесваш, с цел да правиш това, което харесваш. Защото има вяра в теб. И желае да си щастлива.

6. Не ти обръща тил, когато си потисната.

Повече мъже бягат от дамите, когато са депресирани. Но не и той. Той е до теб, с цел да те изслуша и да те утеши. Просто тъй като, за разлика от другите, същински го е грижа по какъв начин се чувстваш..

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР