Мъжът, който се изправи срещу човек с нож, докато той

...
Мъжът, който се изправи срещу човек с нож, докато той
Коментари Харесай

Намушкващият герой на Бонди, който нападна мъж с нож, отиде на джогинг веднага след конфронтацията

Мъжът, който се изправи против човек с нож, до момента в който той умъртви шестима души в мол в Сидни, към този момент се върна на работа - и даже отиде на джогинг след неговите героични каузи.

Деймиън Геро, на 31, беше забелязан в към този момент публикувани фрагменти от камери за видеонаблюдение, изправени против лудия палач Джоел Каучи, на 40, до момента в който той обикаляше през комерсиалния център Westfield Bondi Junction, смъртоносно нарязвайки и намушквайки пет дами и мъж от защитата надзирател. В Австралия и в обществените медии Деймиън, който работи като дърводелец, беше приветстван като „ Човекът-болард “, тъй като се изправи против килъра единствено с дребен трафик против рисковото му оръжие.

Сега " на Деймиън " извънредно горделив ", баща Лоик показа детайлности за положението на мозъка на сина си след ужасяващия случай, разиграл се в събота. Лоик сподели: " Имах доста проблеми със съня, това е необикновено. Не мога да намеря думите, извънредно съм горделив. " Семейството идва от Сен Жан сюр Майен, на към 200 благи югозападно от Париж в долинат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР