Мъжът, който се барикадира в санданското село Вълково, е криминално

...
Мъжът, който се барикадира в санданското село Вълково, е криминално
Коментари Харесай

Мъжът, който взе заложници край Сандански, е лежал в психиатрия

Мъжът, който се барикадира в санданското село Вълково, е престъпно проявен и е лежал в психиатрична клиника. Това разгласи късно нощес основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев.

В продължение на няколко часа 41-годишният мъж държа за заложници някогашната си половинка и нейната майка. Имаше и ранен човек - бащата на партньорката му. След договаряния с психолози и служители на реда мъжът се съобщи. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране, изясни още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Искам да успокоя българската общност, че приключихме сполучливо заложническата рецесия, която беше придружена с опит за ликвидиране на мъж на 70 години. Извършителят е арестуван и обезвреден ", посочи главният секретар.

„ Мъжът е престъпно проявен, на 41 години, от гр. Лом. Днес е пристигнал, с цел да уговаря своята избраница да се върне при него. Тоест - претекстът за стрелбата и последвалото похищение е напълно ревнивост. Деянието е осъществено с два противозаконни револвера. Двете дами, които бяха похитени, са живи и здрави ”, добави Коцев.

Сигналът за протичащото се е подаден към 17:20 ч. от самия причинител, уточни шефът на ОДМВР - Благоевград Даниел Димитров. В акцията по обезвреждането на мъжа се включиха и чиновници на СОБТ.

При извеждането на заложниците служителите на реда не са употребявали мощ.

Мъжът е бил уверен да се съобщи самичък, предава Нова тв.

Според очевидци той самичък е признал, че е създал 6 изстрела.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР