Мъж в Южна Корея беше арестуван за нападение срещу служителка

...
Мъж в Южна Корея беше арестуван за нападение срещу служителка
Коментари Харесай

„Феминистките заслужават да бъдат пребити“: Кореец нападна жена с къса коса в смесен магазин

Мъж в Южна Корея беше задържан за нахлуване против служителка в разбъркан магазин, откакто я помислил за феминистка.

Той е притеглен като обвинен за три закононарушения - лека телесна щета, насила в изискванията на домашно принуждение и безчинство

Записите от камерите в магазина демонстрират по какъв начин младежът влиза след среднощ и по какъв начин удря и рита дамата. Според полицията бил на към 20 години.

Той нападнал и различен клиент, на към 50 години, откакто се опитал да се намеси. Полицията сподели, че той е нападнал дамата, тъй като имала къса коса и по тази причина предположил, че е феминистка.

„ Тъй като имаш къса коса, би трябвало да си феминистка. Аз съм шовинист и считам, че феминистките заслужават да бъдат пребити “, сподели той, съгласно отчет на полицията, съобщи Би Би Си.

Нападението е станало в Симеоновград

Той траял да постанова дамата, до момента в който полицията не се намесила. Властите обявиха, че младежът бил пийнал, а преди този момент е бил диагностициран и лекуван за шизофрения.

Сред стопански напредналите страни Южна Корея постоянно е класирана като една от най-лошите за работещите дами.

Антифеминистките усеща също се усилиха през последните години - изключително измежду младите мъже, които считат, че са били ощетени от противоположната дискриминация.

След нападението в петък дамата, на към 20 години, е получила съществени пострадвания на ухото и сухожилията, само че не е с заплаха за живота, сподели полицията. Намесилият се клиент също получил фрактури на лицето и рамото, откакто бил ударен със стол.

Извършителят е открит. Той е на 29 години години, престъпно проявен

Полицията заяви, че е подала молба за заповед в неделя, с цел да задържи причинителя в ареста.

Жени с късо подстригани коси са били цел на офанзиви и преди в Южна Корея - където доста мизогинистични коментатори свързват прическата с феминизма.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР