Мъж в черни дрехи, с черен каскет, висок около 180

...
Мъж в черни дрехи, с черен каскет, висок около 180
Коментари Харесай

„Тате, тате“, крещял синът на очистения белградски адвокат, целият омазан в кръв, докато баща му умирал в ръцете му

Мъж в черни облекла, с черен каскет, висок към 180 см – по този начин очевидци разказват индивида, обвинен, че е умъртвил известния белградски юрист Драгослав Миша Огнянович и ранил сина му Петър при стрелбата пред дома им. След закононарушението нападателят побягнал към автобусна спирка и се качил в единия от рейсовете, твърди очевидец, представен от сръбския „ Блиц “.

Събралите се към къщата на улица „ Антифашистка битка “ в сръбската столица, обаче, виждам със подозрение на тази информация.

Почерня от полиция пред дома на разстреляния юрист на Милошевич! Униформените търсят... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Свидетели описват за последните мигове на 57-годишния юрист. Той бил с по-големия си наследник Петър.

26-годишният мъж хванал татко си по време на стрелбата и го държал до момента в който падал. Хората са запомнили по какъв начин викал „ Татко, баща “ до момента в който го държал в скута си. Ризата на Петър била покрита с кръв, споделя комшия.



Младежът държал татко си до момента в който умрял. Тъй като бил ранен в ръката, Петър бил откаран в център за незабавна помощ.

Съседите настояват, че са чули няколко изстрела.

„ Дъщеря ми паркира колата пред постройката и видяла натрупа в коридора. Дотича у дома и стартира да крещи. Като излязохме пред постройката, видяхме единствено, че това е нашият комшия. Видях го и през днешния ден. Има и малко бебе “, сподели съседка.

Друга жена, живееща в същата постройка, сподели, че чула три изстрела. „ Отначало помислих, че има пожар, само че като чух колите за спешна помощ, излязох да видя какво става “, описа тя.

Според първичната информация, килърът чакал прикрит в храстите пред дома на Огнянович. Той издебнал юриста и сина му пред постройката и създал съдбовните изстрели.

Съседите на юриста, прочут с това, че е защитавал Слободан Милошевич и представители на сръбския ънгърграунд, отхвърлят да разясняват разстрела. Те се изричат сбито единствено с похвали за Огнянович, за който се знае, че е представлявал Мирa Маркович (жената на Слободан Милошевич) и други известни персони. Те не се съгласяват даже да бъдат снимани от камери.

Както БЛИЦ заяви, Огнянович е работел в юридическия екип, защитаващ някогашния президент на Югославия Слободан Милошевич на Трибунала в Хага. През последните години има доста сполучлива кариера. Защитавал доста клиенти, направили тежки закононарушения, а през последните години е представлявал Лука Бойович, считан за един от най-големите мафиотски босове в Сърбия.

През последните няколко месеца в Белград са убити няколко другари на Бойович. Една от версиите е, че казусът е обвързван с войната на незаконни кланове, участващи в трафика на опиати. Предполага се, че юристът може би е станал жертва на бандитска разпра.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР