Мъж уби най-малко четирима души и рани други трима при

...
Мъж уби най-малко четирима души и рани други трима при
Коментари Харесай

Хорър в САЩ: Масов убиец излъчи на живо стрелбата с преследв...

Мъж умъртви минимум четирима души и рани други трима при траяла часове наред пукотевица в Мемфис, преди да стартира гонене с висока скорост, което приключи с ареста му, заяви полицията в американския град.

Служителите идентифицираха обвинения като 19-годишния Езекиел Кели и обявиха, че той е бил арестуван с две оръжия в автомобила си към 21:00 ч. локално време (01:00 ч. по Гринуич днес).

„ (Кели) е бил арестуван без произшествия от полицейското ръководство на Мемфис и шерифската работа на окръг Шелби ", съобщи на конференция началникът на полицията в Мемфис Серилин Дейвис.

Твърди се, че Кели е умъртвил първата си жертва малко след среднощ в сряда, а следобяд и в ранната вечер е траял да стреля в града в Тенеси, сподели Дейвис.

Полицията заяви, че е имало най-малко осем разнообразни местопрестъпления, в това число обири на коли и пукотевица в локален магазин, а Кели е излъчвал онлайн елементи от своето бягство.

" Езекиел Кели е бил онлайн във Фейсбук, когато е разкрил огън в магазина ", сподели Дейвис. Докато траеше стрелбата, управляващите блокираха елементи от града.

В Съединените щати постоянно се случват всеобщи стрелби и други случаи на принуждение с огнестрелно оръжие, само че Конгресът не желае да одобри прецизно законодателство за надзор на оръжията, като въпросът продължава да провокира политически различия.

По данни на „ Gun Violence Archive “ през 2022 година до момента в Съединени американски щати са били убити минимум 490 души при всеобщи стрелби и всеобщи убийства, като за същия интервал 14 050 души са починали при произшествия, свързани с огнестрелни оръжия, без да се включват самоубийствата. През последните месеци Мемфис стана очевидец на поредност от шумни убийства, сред коиро убийството на свещеник по време на кражба на кола и отвличането и убийството предходната седмица на жена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР