Мъж се ядоса на съседите си и реши да им

...
Мъж се ядоса на съседите си и реши да им
Коментари Харесай

Мъж се ядоса на съседи и прегради с камъни пътя Бургас-Малко Търново

Мъж се ядоса на съседите си и реши да им отмъсти като затрупа с камъни шосето в бургаското село Маринка. Случаят се разиграл преди броени дни пред терасата на съседите, заяви БургасИнфо.

Около 22,00 часа съседското фамилията се намирало в дома си, когато чуло, че на открито се хвърляли някакви предмети. Излезли на терасата си и видели двама мъже, като единият от тях натрупвал върху платното за придвижване по пътя Бургас-Малко Търново камъни и дървени плоскости. С това попречил прекосяването на колите.

Той викал по приближаващите коли, които не можели да преминат и се прибирали в противоположна посока. Когато видял съседите си на терасата, той отправил закани към фамилията и споделил: „ Ще ви избия”, „ Ще те изнасиля”. Семейството подало сигнал на тел. 112. На място пристигнали полицейски чиновници.

В обясненията си, мъжът заявявил, че е почнал да натрупва камъни на пътя в символ на митинг срещу полицията, като смятал, че това не е незаконно.

Установено било, че той работил след приложимост на алкохол и при влошени междусъседски връзки. За това Районният съд в Бургас му е наложил санкция от 300 лв. по Указа за битка с дребното безчинство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР