Мъж с най-големия пенис във Великобритания разкри, че да си

...
Мъж с най-големия пенис във Великобритания разкри, че да си
Коментари Харесай

Мъжът с най-големия пенис във Великобритания разкри недостатъците от това

Мъж с най-големия пенис във Англия разкри, че да си толкоз добре талантлив идва с редица проблеми, написа Daily Mail.

Според Мат Бар, 40, който направи коментара, до момента в който се появяваше в This Morning през днешния ден, той за първи път осъзна, че има по-голям пенис (с размери повече от 12 инча) от своите връстници по време на душове след физическо.

И той сподели, че макар мита, че по-голямото е по-добре, като свенлив юноша, той желае да бъде „ естествен “ като връстниците си.

Освен това, добави той, размерът на пениса му идва със личен набор от проблеми, в това число компликации, когато излизаше.

Мат изясни: „ Трудно е, тъй като това не е нещо, което в действителност изненадвате на хората, тъй като просто ги плаши като цяло.

„ Но явно [не желаете да бъдете] страховити и да го повдигнете прекомерно рано. [И така] по какъв начин стартирате този диалог?`

Той добави, че размерът на пениса му го е направил противен един път по време на час по йога, когато е бил помолен да напусне, защото се е считало, че е възбуден заради размера на неговия придатък.

Според Мат: „ Носих доста необятна риза и къси панталони [но поради] йога позициите, хората просто имаха неверна визия.

„ И това е методът, по който от време на време става, само че можете да се обличате обикновено, необятни облекла и не е доста мъчно. “

Но това не беше най-лошото прекарване, което е имал - описвайки по-лоша обстановка, Мат разкри, че един път отишъл на среща, по време на която дамата, с която се виждал, имала „ прикрит претекст “.

Докато Мат мислеше, че това е „ естествена среща “, се оказа, че е бил поканен от дамата, защото тя искаше той да се появи в нейните OnlyFans и да го употребява, с цел да прави пари.

Когато домакинът на This Morning Бен Шепард попита дали Мат е обмислял да направи интервенция, с цел да понижи размера на пениса си, той изясни, че евентуално няма да го направи.

Мат изясни: „ Разгледах това – това е доста скъпа интервенция, коства почти към £15 000.

— Не се прави доста постоянно. Прави се единствено обикновено, в случаите на тумори и сходни неща. В случай на естествена функционалност, това не е постоянно срещано.

Говорейки за обстановката на Мат, Бен означи, че „ хората доста се заблуждават по отношение на това, което е потребно и което ви дава в живота “ – и че за Мат би трябвало да е мъчно да приказва, защото той е много свенлив и това е интимна тематика.

Според Бен: „ Очарователно е, тъй като можете да си визиите, че болшинството от хората, които гледат, ще отидат „ какъв безспорен подарък е да можеш да стоиш там и да имаш повече от повече от задоволително “.

„ Бихте ли споделили, че в случай че имате по-малък пенис, ще бъдете по-щастливи, в сравнение с в случай че имате огромен? “

Мат шеговито отговори, че има по-положителни качества, които човек може да има, като „ положителния външен тип на Бен Шепърд “.

Обсъждайки какъв брой мъчно е да се разисква интимната тематика като човек, който е свенлив, той сподели: „ Опитвам се да разсея някои от стигмите.

„ Не виждам за какво има някаква разлика да приказваме за това и да приказваме за вашите гърди или друга част от тялото... това не е полово. Това е просто факт от живота.

За да разиска по-нататък въпроса, Мат написа книга за своето усложнение, озаглавена Дълга история: живот с един от най-големите пениси в света.

Въпреки че към момента няма съответна дата на стартиране, той разкри, че е евентуално да се появи на пазара през идната година.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР