Мъж простреля три кучета в частен имот в Стамболийски. За

...
Мъж простреля три кучета в частен имот в Стамболийски. За
Коментари Харесай

Мъж простреля три кучета в Стамболийски, пречили му на земеделието

Мъж простреля три кучета в частен парцел в Стамболийски. За това алармира четец на TrafficNews , който е притежател на четириногите. Според него липсват всевъзможни претекстове за осъществяването на жестокостта към животните и недоумява по какъв начин някой би желал да ги убие.

Читателят ни твърди, че причинител на безумната постъпка е 29-годишният Троян Данденов, който по думите му се занимава със земеделие.

„ Кучетата му пречили на земеделието, по този начин споделя той. Не мисля, че това е претекст, с цел да се убиват животни. Отглеждат се от мен в частен парцел. Затворени са, храня ги, разхождам ги, не са нападателни и не мога да оправдая дейностите му”, описа пострадалият.

От получените записи от видeокамерите в парцела се вижда по какъв начин мъжът стреля по животните отдалеко, а в следствие се приближава до кучетата и стартира да стреля по тях от близко, а те стартират да бягат и да се крият. От изстрелите са потърпевши три кучета, като все още едно от тях е в много тежко положение, а останалите са избавени.

„ Познавам стрелеца, обича да си попийва и си мисли, че живее в 90-те. Използва някакви „ мутренски” способи, само че не считам че това е верният метод, и въобще не считам, че да искаш да убиеш някой е трезво решение”, добави той.

Опитахме се да се свържем с Троян Данденов, с цел да опише какво го е предизвикало да извърши жестокото действие, само че не получихме противоположен отговор.

Оказа се, че откакто нашият четец е подал сигнал в полицията за прострелката, Троян е арестуван. Той е бил зад кормилото на товарен автомобил „ Ситроен”, а след тестване с дрегер апаратът отчел над 2 промила алкохол в кръвта на лидера.



Снимка на стрелеца Троян Данденов.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР