Мъж, превозвал нелегални мигранти, е задържан вчера на автомагистрала Тракия,

...
Мъж, превозвал нелегални мигранти, е задържан вчера на автомагистрала Тракия,
Коментари Харесай

Заловиха софиянец, превозвал нелегални мигранти |

Мъж, превозвал незаконни мигранти, е арестуван през вчерашния ден на автомагистрала " Тракия ", съобщи Българска национална телевизия. Образувано е досъдебно произвеждане.

Екипи на " Пътна полиция " от Пазарджик и автопатрул на жандармерията в Пловдив стопират два автомобила в разнообразни сектори на автомагистралата през вчерашния ден към 11 ч.

В единия чиновниците на реда откриват четирима чужденци, транспортирани от 28-годишен мъж от София към столицата. 

При инспекцията се открива, че те са сирийски жители, пребиваващи нелегално на територията на страната и нямат документи. След намесата на група " Миграция " при ОДМВР-Пазарджик, те са превозени в дом за краткотрайно настаняване на чужденци.

Шофьорът е арестуван за 24 часа в РУ-Пазарджик, а автомобилът е конфискуван. Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Това е вторият случай на български жител, извършващ незаконен транспорт на мигранти към вътрешността на страната, за тази седмица.

Продължават и инспекциите, в които вземат участие екипи на престъпна, пътна и охранителна полиция, подпомагани от чиновници на жандармерията в Пловдив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР