Мъж преби с тръба възрастен шофьор, който го засякъл на

...
Мъж преби с тръба възрастен шофьор, който го засякъл на
Коментари Харесай

Брутална агресия на пътя! Вижте как млатиха с бухалка възрастен шофьор!

Мъж преби с тръба възрастен водач, който го засякъл на пътя. Нападението е станало в късния неделен следобяд на кръстовище в Казанлък. От фрагментите от общинска камера се вижда по какъв начин мъж слиза от "Мерцедес ", отива да се разправя с различен водач. Възрастният мъж излиза с предмет, наподобяващ на бухалка. След малко младият мъж се връща с тръба и стартира да удря другия водач, чупейки стъклото на колата му. Полицията е образувала бързо полицейско произвеждане против нападателния млад мъж, който е арестуван за 24 часа за едро безчинство.
От ОДМВР Стара Загора разпространиха следната публична информация през днешния ден:
"На 25.02.2018г., в 16:13 часа, в районно управление (на МВР) - Казанлък е получено известие за зародил случай на кръстовището на бул. "23-ти пехотен Шипченски полк " и ул. "Пушкин ". На място е открито, че е зародил скандал сред 32-годишен лидер на "Мерцедес " и 65-годишен лидер на "Фолксваген ", при който лидерът на мерцедеса е взломил с железна тръба предно ляво стъкло на другия автомобил, нанесъл е удар в региона на лицето на 65-годишния мъж и е напуснал местопроизшествието. Малко по-късно причинителят е открит и арестуван за период до 24 часа. В районно управление (на МВР) - Казанлък е формирано бързо произвеждане по чл.325, ал.3 от Наказателен кодекс ".

Въпросният член от Кодекса гласи: "Когато действието е осъществено при ръководене на моторно транспортно средство, наказването е: по алинея 1 - отнемане от независимост до три години и отнемане от право по член 37, алинея 1, т. 7; по алинея 2 - отнемане от независимост до пет години и отнемане от право по член 37, алинея 1, т. 7. ". Работата по случая продължава.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР