Мъж пострада сериозно в хисарския комплекс „Terme di Hissar”. Човекът

...
Мъж пострада сериозно в хисарския комплекс „Terme di Hissar”. Човекът
Коментари Харесай

Мъж пострада в хисарски комплекс, версиите за инцидента коренно различни

Мъж пострада съществено в хисарския комплекс „ Terme di Hissar”. Човекът е бил със спукана глава след случай в тоалетната на хотелския басейн. Версиите на потърпевшия и управата на хотелския комплекс се разграничават значително за естеството на случая.
С медията ни се свърза непосредствен до наранения човек, който описа, че мъжът е плажувал в комплекса през почивните дни. Когато отива до тоалетната, един от посетителите се подхлъзва, пада и бута част от плочките на стената. Те се свличат и пукат главата на въпросния потърпевш. Тогава става блъсканица, като съгласно очевидеца, от комплекса не могат да отреагират съответно. Те нямали аптечка, а за дежурен доктор е пристигнала жена, която не знаела какво да прави с раната. Освен липса на нужните превързочни материали и лекарства, тя е попивала кръвта от главата му със салфетки, взети от бара на басейна. Той твърди, че комплексът е бил цялостен и е имало доста деца, а при липса на здравна помощ може идващ случай да бъде още по-страшен.
На място са били извикани кола за спешна помощ и полиция.
Собственикът на комплекс „ Terme di Hissar” споделя друга версия. Той съобщи, че съгласно него има подозрения за сборичкване в тоалетните, тъй като двамата мъже са били подпийнали. Така има нанесени материални вреди от тях с бутането на плочките, само че дали е било случай или пререкания сред двамата, никой не може да твърди.
Относно здравната помощ, превързочните материали и медикаментите той сподели,че в никакъв случай не са липсвали. В съответния ден, когато това се е случило, също.
„ На индивида със спуканата глава раната беше много дълбока и здравната сестрата избра да изчака лекарите от незабавната помощ. Тя се опита да спре кръвотечението с марля, а не със салфетки, както се твърди. Изрядни сме и непрекъснато сме обект на инспекции, въпреки всичко сме огромен комплекс. Скоро даже ни посетиха от РЗИ и БЧК ", сподели още притежателят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР