Мъж почина в Спешно отделение на плевенската болница след седем

...
Мъж почина в Спешно отделение на плевенската болница след седем
Коментари Харесай

След няколко часа обикаляна по кабинети: Мъж почина в Спешното отделение на болницата в Плевен

Мъж умря в Спешно поделение на плевенската болница след седем часа циркулиране по кабинети. По-рано денем 69-годишния Наум Петров е претърпял лека злополука. До незабавното поделение на болница та го откарал негов непосредствен.

Мъжът идва в болница на 14 юни по обяд. Близките му не са позволени с него в здравното заведение.

" След половин час го изкараха на носилка, с цел да му създадат скенер. Травма на главата не беше открита. Изпратиха го в кардиологията поради проблем със сърцето. След време ни споделиха, че го пращат на втори скенер, който открива, че дядо ми има счупени ребра ", споделя внучката на Наум – Нона.

Лекарите са уверили околните, че белите дробове не са наранени и няма заплаха за живота на мъжа. През цялото време фамилията на Наум не знае какво се случва с него.

" Към 19,30 часа ни оповестиха, че ще бъде настанен в гръдна хирургия, където има едно свободно място. Ние го придружихме и видяхме, че е заето единствено едно легло. Между 12 и 19 часа той се лута по кабинетите. Никой не знае какво се случва с него и в какво положение е. Беше в потрес. В 20 часа ни изпратиха да му вземем нещата. Баба и майка се качиха при него, само че ги накараха да излязат, тъй като е почнал да се утежнява ", сподели още Нона.

След 21 часа доктор оповестява на околните, че Наум е умрял. Лекарите не дават епикриза на фамилията. Те получават единствено смъртен акт, в който като причина за гибелта е записано " тъпа гръдна контузия ".  

" Мъжът е пристигнал с персонален автомобил. Настанен е в противошокова зала. Не е обикалял по кабинетите – стартирано е лекуване. Мъжът има няколко разнообразни контузии и нарушена психомоторика. Мъжът е бил в потрес, отказвал е да му взимат проучвания, не е знаел къде е, не е желал да бъде лекуван. Налагало се е няколко пъти да бъде успокояван с лекарства, с цел да бъде продължено лекуването и да му бъдат направени нужните проучвания ", сподели пред " Нова " Момчил Цветков – пиар на плевенската болница.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР