Мъж почина, след като беше ударен от електрически ток, докато скачаше в езерото Ланиер в Джорджия

...
Мъж почина, след като очевидно беше ударен от електрически ток,
Коментари Харесай

Мъж почина, след като очевидно беше ударен от електрически ток, когато скочи от док в най-голямото езеро в Джорджия в четвъртък, съобщиха властите. Службата на шерифа на окръг Форсайт идентифицира жертвата като 24-годишния Томас Милнър.

В четвъртък, около 17:30 ч., служителите реагираха на съобщение за удавяне в езерото Лание в Къминг, Джорджия. Милнър е бил чут да крещи за помощ малко след като е влязъл във водата от дока на семейството си, казаха служители.

Семеен приятел се опита да използва стълба, за да измъкне Милнър от водата, но не успя, съобщиха от шерифския отдел, така че след това съседите взеха лодка до Милнър и един от тях скочи във водата, за да помогне него.

Асоциация за предотвратяване на удавяне от електрически шок. Няма официален брой на удавяне с токов удар, защото освен ако няма свидетел, който да съобщи за удара във водата, смъртта на жертвата обикновено се определя като обикновено удавяне, казва асоциацията.

През 2016 г. 15-годишно момиче загина от токов удар, удавяйки се от док в езерото Тускалуза в Алабама, след като метална стълба очевидно е провела електричество от наводнен ключ за осветление. На следващата година две жени загинаха от удавяне от токов удар в това езеро.

"Няма видимо предупреждение или начин да се разбере дали водата около лодка, яхтено пристанище или док е под напрежение или след секунди ще се зареди с фатални нива на електричество“, казва групата.

Езерото Ланиер, на около 50 минути североизточно от Атланта, има почти 700 мили брегова линия, а уебсайтът му го рекламира като „най-популярното езеро“ в югоизточната част.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР