Мъж почина, след като беше отвлечен и измъчван“ при шокираща

...
Мъж почина, след като беше отвлечен и измъчван“ при шокираща
Коментари Харесай

Мъж, „измъчван до смърт“ в болни видеоклипове на Snapchat, докато окървавен нападател споделя селфи

Мъж умря, откакто беше „ похитен и малтретиран “ при шокираща офанзива, за която се схваща, че е била споделена в приложението за обществени медии SnapChat.

Смята се, че 36-годишният Алън Лоусън е бил брутално атакуван и по-късно оставен да почине в дома си в неделя. Мъжът умря от пострадванията си в болница два дни по-късно.

Твърди се, че хипотетичният нападател на господин Лоусън го е държал за пленник, до момента в който го е подлагал на ужасяващи пострадвания преди гибелта му. Мъжът по-късно се похвали с нападението онлайн, споделяйки фрагменти, за които твърди, че демонстрират господин Лоусън на пода на опръскана с кръв стая в Солткоутс, Еършир. Изображенията от клипа са прекомерно графични, с цел да бъдат споделяни, само че демонстрират изцапани облекла и чаршафи, разпръснати по дървен под до ранената жертва.

Предполагаемият нападател също показа свое злобно селфи с изцапано лице и гол торс с кръв. Източници, които са гледали травматизиращите клипове в SnapChat, споделят, че нападателят му твърди, че господин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР