Мъж отвлече и заплаши с убийство дъщеря си, за да

...
Мъж отвлече и заплаши с убийство дъщеря си, за да
Коментари Харесай

Баща отвлече дъщеря си, не искал да се омъжва

Мъж отвлече и заплаши с ликвидиране щерка си, с цел да й попречи да се омъжи. Съучастник в закононарушението е и синът му. 

Двамата извели момичето от Мексико, с цел да й попречат да се омъжи за мъжа, за който желала. Държали я в плен в дома им в западната част на Ню Йорк, написа " Вашингтон таймс ". 

Бащата и синът заплашили, че ще убият момичето и ще го погребат в задния двор, в случай че не се съобрази с проектите им за брак. Накарали майката да й направи " тест за непорочност ", настояват проверяващите в правосъдните документи, в които в детайли се разказва казусът.

В края на 2021 година жертвата е била качена на аероплан за Египет, а по-късно за Йемен, където е била държана досега, в който управляващите са повдигнали обвиняванията по-рано тази седмица. Тя е следена от родственици, до момента в който те търсят подобаващ обичаен хутски брак, твърди следствието.

Младата жена разказала на следователите, че в един миг разяреният ѝ татко я хвърлил на стълбите, а в различен случай я пребил с колан и я душил. Тя сподели, че е оживяла единствено тъй като майка ѝ се е намесила.

По делото са упрекнати 50-годишният Халед Абуганем, 32-годишният му наследник Уалид и трето лице, чието име е редактирано в правосъдните документи, само че наподобява е различен брат. Срещу тях е повдигнато едно обвиняване в скрит план за похищение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР