Мъж отново се събра с бременната си съпруга в Обединеното

...
Мъж отново се събра с бременната си съпруга в Обединеното
Коментари Харесай

“Призрачен град“: Мъж избяга от Судан, за да бъде с бременната си съпруга

Мъж още веднъж се събра с бременната си брачна половинка в Обединеното кралство, откакто избяга от, осведоми Sky News. Наги и Рийм се срещнаха в хотел покрай летище Станстед, откакто той избяга отСудан с един от последните евакуационни полети от страната.

Сълзите се трансфораха в смях, когато Наги погали корема на брачната половинка си, с цел да поговори с детето им. " Тук съм, бебе, тук съм ", сподели той.

Двойката е женена от три години и е подала молба до държавното управление на Обединеното кралство Наги да се реалокира да живее с Рийм в Нюкасъл. Паспортът и документите му за идентичност са били в английското посолство в Судан, когато войната стартира.

" Честно казано, мислех си, че върша всичко допустимо, само че не мислех, че това ще се получи ", сподели Рийм пред Sky News. " Отказваха на хора, които са с разрешителни за работа и които имат биометрични персонални карти. Затова си помислих, че в никакъв случай няма да одобряват брачна половинка ми ".

Рийм, рентгенов регистратор в Нюкасъл, се обрърнала за помощ към английската благотворителна организация Goodwill Caravan. " Получих имейл в 3 часа сутринта, които гласяха, че той може да се качи на последния аероплан ", споделя тя.

" По това време Наги беше на 10 часа път от летището. Докато стигне до там, регионът беше бомбардиран и имах възприятието, че съм го завлякла от сигурността право във войната. "

Наги пропътувал 800 км, похарчил 700 щатски $ (557 паунда) и минал през шест или седем контролно-пропускателни пункта, с цел да дойде на летище Вади Саедна покрай Хартум.

" Когато дойдох на летището, ми сложиха знак Х на ръката. Това значи, че човек не може да напусне страната ", споделя Наги.

Червеното леке към момента беше на ръката му, до момента в който той разказваше на Sky News по какъв начин страната му е изпаднала в безпорядък. В столицата има дефицит на храна, сподели той.

Освен това няма електричество, има комплициране поради бойците, които употребяват подправени униформи, а по улиците лежат трупове. " Има свидетелски показания за кучета, които раздират труповете на хора, чийто брой може да не е включен в 500-те починали ", сподели той.

Той добави: " Бих го нарекъл нереален град. Никой не знае кой с кого се бие, тъй като има сведения, че бойците си разменят униформи ".

" Предприятията са затворени, огромна част от популацията бяга, а най-лошото е, че не знаем накъде бягаме и не знаем при кого можем да избягаме. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР