Мъж от Пловдив търси хората, полагали грижи за котка, която

...
Мъж от Пловдив търси хората, полагали грижи за котка, която
Коментари Харесай

Пловдивчанин, помогнал на блъсната котка в Кючука, търси стопаните ѝ

Мъж от Пловдив търси хората, полагали грижи за котка, която е била блъсната преди дни в Кючука. С медията ни се свърза Максим Димитров, който описа, че малко след среднощ на 7 април на ул. „ Димитър Талев ” автомобил вид “SUV ” е блъснал котка, която е била на пътя. Споделя, че лидерът на автомобила доста добре е схванал какво е направил, само че все пак не спрял, да окаже помощ на животното, а вместо това подължил.
Прочетете още
“Човекът, който удари котката не спря и аз я закарах в денонощна клиника незабавно. Лекарят сподели, че е кастрирана, само че не е с отрязано ухо. Някой от блоковете или къщите в региона се е грижил за нея. Надявам се все някой от региона да го познае и да каже къде тъкмо е живяло, с цел да мога в случай че се възвърне да го занеса назад там. Котката сигурно е разпознаваема, тъй като има остаряло строшен челен крайник, който е зараснал изкривено ”, споделя мъжът.

Състоянието на котката към този миг е устойчиво и сега се намира в клиника под тепетата. Вече пие вода, като ще пробват да му дадат и течна храна през днешния ден.

„ Направиха му фотография, няма счупени кости с изключение на челюстта, само че това ще се оправи. Дробовете му са добре. Кожата на главата му е отлепена от черепа и има кръвоизлив в главата. Ще е отлично някой да го прибере откакто се възвърне, с цел да не се случва нещо сходно и да минава през същия пъкъл още веднъж ”, споделя още мъжът.

В този случай читателят ни не упреква лидера за случилото се, тъй като може да се случи на всеки. Тук казусът съгласно него е, че е липсвала съответна реакция от лидера, който е могъл да слезе от автомобила и да помогне на животното.

„ Обръщам се към въпросния лидер. Защо не спря, ти си му шанса, търсиш денонощна клиника и звъниш. Ако нямаш пари ще се намерят хора, които биха помогнали. Поне го реалокира на тротоара, с цел да не го доразмажат идващите, а някой случен минувач може да се спре и да му помогне. Пък ти си бягай щом си нерешителен или друсан или пийнал. Сигурно си мислиш, че си някакъв готин, само че в действителност си страхливец, а това не е готино. Рових из телефона най-малко 10 минути за денонощна клиника и ти не се върна, просто избяга. Благодаря на таксито след теб, че ме видя и не ме блъсна, и спря с цел да мога да изнеса котката на тротоара ”, споделя още читателят ни.

Мъжът моли всеки, който би разпознал котето, отглеждано в региона, да се свърже с медията ни, с цел да показа кой е полагал грижи за него или в случай че има предпочитание да го осинови.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР