Мъж от Канзас съди конгресмен Тим Бърчет, R-Ten., заради публикации

...
Мъж от Канзас съди конгресмен Тим Бърчет, R-Ten., заради публикации
Коментари Харесай

Републиканецът от Тенеси е съден за публикация, идентифицираща лъжливо мъж от Канзас като стрелец на парада на Chiefs и „незаконен извънземен“

Мъж от Канзас съди конгресмен Тим Бърчет, R-Ten., поради изявления в обществените медии, които лъжливо разпознават него като преселник без документи и един от стрелците в парада на Kansas City Chiefs Super Bowl, който се трансформира в гибелен предишния месец.

Искът, заведен от юристите на Denton Loudermill Jr. във федералния съд в Канзас Сити, Канзас, твърди, че Лоудърмил е претърпял вреди над 75 000 $ вследствие на „ подправено показване “ за него, появило се в персоналната X сметка на републиканеца от Тенеси.

„ Никога не е било Ищецът е „ извънземен “, „ незаконен извънземен “, нито „ стрелец “ и изказванията за противното са погрешни и са необятно публикувани измежду почитателите на ответника “, се показва в делото.

Burchett през февруари разгласява изображение на Loudermill на X, идентифицирайки го като „ един от стрелците на парада на успеха на Kansas City Chiefs “ и „ противозаконен извънземен “.

Според правосъдното дело тази публи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР