Мъж от Илинойс се вмъква в спалнята на 7-годишно момиче, сексуално я насилва, докато спи в леглото: Прокурори

...
Мъж от Илинойс беше арестуван, след като се промъкна в
Коментари Харесай

Мъж от Илинойс беше арестуван, след като се промъкна в дома на едно семейство и изнасили сексуално 7-годишно момиче като тя е спала в спалнята си, съобщиха властите в понеделник.

25-годишният Карлос Еспиналес-Гевара е нахлул в дома на семейството в Глендейл Хайтс около 3 сутринта в неделя и е пропълзял в леглото на детето, каза държавната прокуратура на окръг ДюПейдж в изявление.

„Твърди се, че веднъж в спалнята й, Еспиналес-Гевара влезе в леглото на момичето и я изнасили сексуално“, се казва в изявлението.

Когато членовете на семейството станаха знаейки, че предполагаемият натрапник е в стаята на момичето, те го изведоха от дома и се обадиха на 911.

След това Еспиналес-Гевара се опита да влезе отново в къщата за втори път, но неуспешно, според прокурорите.

Отговорилите полицаи намериха заподозрения близо до дома и го задържаха.

„Тези твърдения са повече от обезпокоителни и ще бъдат отговаряше на цялата сила и действие на закона“, каза държавният прокурор на окръг ДюПейдж Робърт Бърлин. „Нашите деца са нашите най-уязвими и ние сме длъжни да ги защитим от онези, които биха им причинили зло.“

Еспиналес-Гевара беше обвинен в едно обвинение в хищничество престъпно сексуално насилие над жертва под 13 години и едно обвинение за нахлуване в дома – сексуално престъпление. И двете обвинения са престъпление от клас X.

В понеделник сутринта съдия Даниел Герен отрече облигации за Еспиналес-Гевара.

Той трябва да се яви в съда на 31 август. Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР