Мъж от Единбург, който скоро навърши 100 години, разкри, че

...
Мъж от Единбург, който скоро навърши 100 години, разкри, че
Коментари Харесай

Защо 100-годишен британец реши да се върне на работа?

Мъж от Единбург, който скоро навърши 100 години, разкри, че към момента работи три дни в седмицата и няма желание да понижава темпото.

Дейвид Флукър се пенсионира на 72 години, само че не за дълго - той просто имал потребност да държи ръцете и мозъка си заети.

Запаленият служащ продължава да се отблагодарява на обществото, като работи в приюта " Света Колумба " по няколко дни всяка седмица, заяви Edinburgh Live..

Той споделя, че обича атмосферата на работното си място и му харесва да поддържа мястото подредено, с цел да наподобява като професионален магазин.

Във видеоклип, излъчен по Би Би Си Флукър показа:

" Пенсионирах се, когато бях на 72 години, само че не след дълго започнах още веднъж да работя, тъй като просто не можех да претърпявам да няма какво да върша, трябваше да върша нещо. Ръцете ми са такива, че би трябвало да вършат нещо. ”

Заедно с останалите доброволци приема донесените дарения, сортира ги и преценя кое може да се продаде и кое не . Полага и нужните грижи магазинът да бъде чист и спретнат, с цел да е прелъстителен за хората.

" Харесва ми да пристигам тук, тъй като всички други доброволци са щастливи хора, всички се радват на работата си и с неспокойствие чакат да дойдат. ”

Флукър прави оценка, че това е смяна спрямо елементарната работа, където очакваш работното време да завърши.

" Мисля, че хората би трябвало да продължат да вършат нещо, да поддържат мозъка си работещ, ръцете си работещи, да се събират с хората и да им оказват помощ. ”

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР