Мъж обра овациите в мрежата, след като се пусна на

...
Мъж обра овациите в мрежата, след като се пусна на
Коментари Харесай

Подивял мъж нахлу в “Енерго-Про“ в Силистра и разпъна софра

Мъж обра овациите в мрежата, откакто се пусна онлайн от офиса на електроразпределителната компания " Енерго-Про " в Силистра, пише .
Прочетете още
По думите на Явор Павлов към този момент 24 часа няма ток в силистренското село Калипетрово. От фрагментите излиза наяве, че точно това е повода той да нахлуе в офиса на електроразпределителната компания " Енерго-Про ".

Мъжът е посрещнат от двама охранители, които го позволяват да влезе в офиса, само че един от тях отбелязва, че снимането е неразрешено. Снимащият обаче не се трогва от думите на защитата и не приключва живото лъчение.

Във видеото виждаме, че Явор Павлов носи със себе си чанта с хранителни артикули.

" 24 часа няма ток, а като пристигна края на седмицата, като не го платя - го спирате ", споделя изнервеният мъж. 

Явор най-демонстративно изважда от чантата питателните артикули и декларира, че има потребност от разклонител, защото желае да си направи сандичи.

" И децата ми гладни стоят, ела да видиш. Звъня ви и не вдигате. Искам удължител, с цел да си направя сандвич и да се наям. Не ме интересува - полиция, молиция, к`вото искаш викай. Ако искаш извикай и кмета ", добавя още мъжът, като през това време изважда от чантата и празненство грил.

През това време мъжът, който снима неуместната обстановка, влиза в борба с охранителите. Той ги приканва да изоставен работното си място и " да не се занимават с нелепости ".

" Не ме записвай, ще те осъдя ", споделя един от охранителите.

Междувременно Явор съумя да си изпече филийки, защото откри контакт, в който да включи празненство грила. А служителката на гишето му изяснява, че екипи работят по остраняването на повредата по електропреносната мрежа.

Излъчването във Facebook бе прекъснато след появяването на полицейски чиновници. Към този миг видеоклипът в профила на Явор е събрал съвсем 6 хиляди лайкове. 

Кадрите съдържат нецензурни изрази:



От " Енерго-Про " оповестиха, че през миналото денонощие са отстранени стотици повреди и е възобновено електроподаването на десетки хиляди клиенти на сдружението, само че към 13 часа през днешния ден към момента 444 обитаеми места с над 98 000 клиенти са с прекратено електрозахранване. Основен проблем остават затворените пътища, което попречва достигането до развалените сектори от мрежата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР