Мъж, напуснал мястото на автомобилна катастрофа във вторник, си проби

...
Мъж, напуснал мястото на автомобилна катастрофа във вторник, си проби
Коментари Харесай

Въоръжен мъж нахлу в сградата на Върховния съд на Колорадо

Мъж, напуснал мястото на автомобилна злополука във вторник, си проби път в постройката на Върховния съд на Колорадо и нанесе „ огромни вреди “ на постройката, преди да бъде задържан от полицията, управляващите в Съединени американски щати споделиха.

Те прибавиха, че случаят наподобява откъслечен с неотдавнашното решение на съда, забраняващо някогашния американски президент Доналд Тръмп да взе участие в гласуването.

Съдиите в Колорадо са получавали закани, откогато са постановили 4 -3 предишния месец, че рядко употребена конституционна наредба, която не разрешава на длъжността тези, които са „ взели участие в протест “, се ползва за господин Тръмп.

Властите обаче споделиха, че случаят от вторник наподобява не е обвързван с този случай. Очаква се господин Тръмп да апелира това решение пред Върховния съд на Съединени американски щати по-късно във вторник.

„ CSP и DPD третират този случай съществено, само че все още се счита, че това не е обвързвано с предходни закани към съдиите от Върховния съд на Колорадо “, се споделя в изказване на щатския патрул на Колорад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР