“Мъж на годината” – това определение дават много хора за

...
“Мъж на годината” – това определение дават много хора за
Коментари Харесай

Мъж отиде на 4-та среща с приятелката си, а тя започна да ражда. Сега заедно отглеждат детето СНИМКИ

“Мъж на годината” – това определение дават доста хора за 25-годишния Макс, откакто чуват историята на него и приятелката му Алиса. Причината? Той избира да поддържа младото момиче откакто тя ражда едвам на четвъртата им среща.

Двамата се срещат посредством известното приложение за запознанства Тиндър предходната година. Във въпросния ден те трябвало да се срещнат още веднъж за четвърти път, само че нещата меко казано не се развили по проект.

Алиса пристигнала на летището, с цел да посрещне Макс, само че внезапно водите й изтекли и се наложило да отиде в родилното поделение в Бризбейн.



Изненаданият Макс не я оставил, а отишъл там дружно с нея, където я подкрепял по време на седемчасовото раждане на нейния наследник Оли.

Двамата считат, че това събитие ги е свързало в допълнение и е заздравило още повече връзката им. Макс съумява да помогне на Алиса в началните месеци на майчинството й и даже сега, когато тя изпада в следродилна меланхолия.

Така той дружно с нея отглежда дребния Оли, а връзката им скоро ще мине на нов стадий – двамата са решили да заживеят дружно.

“Бях бременна в шестия месец, когато се записах в Тиндър. Не желаех да укривам това, че очаквам дете и го описах в информацията за себе си”, споделя младата майка. “Не желаех да неистина никой, по тази причина бях пряма. Исках да всеки да знае в какво ще се забърка”, споделя тя.

Тя споделя, че Макс не се е поколебал да отиде в болничното заведение дружно с нея, а в дните по-късно е бил праволинейно там, с цел да й помогне. “Чувствах се сама а той беше край мен от самото начало. Всеки път когато не успявах да свърша нещо Макс го правеше. Той бе до мен,за да се оправя с майчинството”, прибавя Алиса.

За самия мъж бременността на момичето не е било нещо, което да го отблъсне. Въпреки това споделя, че по време на раждането се е чувствал угрижен.

“В Алиса има нещо, което ме притегли. Попринцип не бих желал избрал да се срещам с бременна, само че казусът бе друг”, споделя той.

Ситуацията обаче е необикновена, а Макс признава, че е бил обезпокоен от всички неизвестви свързани с това, че внезапно е станал баща.

“Има доста неща, които би трябвало да се научат, с цел да бъде човек татко, само че считам, че аз и Оли към този момент имаме добра връзка посред си”, счита Макс.

Постъпката на мъжа е призната извънредно положително в мрежата, където Алиса споделя историята на младото си семейство.

А много момичето даже питат дали Макс има брат.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР