Мъж на 45-годишна възраст от Шумен е загинал при пътнотранспортно

...
Мъж на 45-годишна възраст от Шумен е загинал при пътнотранспортно
Коментари Харесай

Велосипедист от Шумен е загинал при пътен инцидент

Мъж на 45-годишна възраст от Шумен е умрял при пътнотранспортно произшествие нощес, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал към 22:20 часа на пътя сред Мътница и Шумен, на към половин километър преди кръгово кръстовище. Водач на лек автомобил с шуменска регистрация се движил в посока към Шумен.

Той е застигнал лидер на велосипед, с инсталиран бензинов мотор и го блъснал в задната гума. Велосипедистът е умрял на място. Мъжът е бил без светлоотразителна жилетка, а мястото на случая е било неосветено, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Ася Йорданова. Тя добави, че пробите за алкохол и опиати на 18-годишния водач от Плиска са негативни.

Извършен е оглед на мястото на случая, ще бъде осъществена и аутопсия от правосъден доктор. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава. Причините за възникването на случая се обясняват, допълват от полицията в Шумен. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР